Strandhotel: de ultieme hotspot voor een weekend aan zee

Gepubliceerd op 16 november 2018 door ELLE Partner
Strandhotel: de ultieme hotspot voor een weekend aan zee

Het perfecte weekendje weg voor het komende seizoen? Trek naar het Strandhotel in Cadzand-Bad en laat je culinair in de watten leggen door niemand minder dan Sergio Herman. Na een romantische wandel- of fietstocht met prachtige uitzichten over zee heb je de keuze uit verschillende foodconcepten.

Het hotel

Location, location, location. Cadzand-Bad is de plek om te genieten van een weekendje zee. Het hotel ligt middenin de duinen, met zeezichten en uitgestrekte stranden van Knokke tot Vlissingen en zelfs de haven van Zeebrugge. Het hotel baadt met zijn natuurlijke kleurenpalet en robuuste meubelen in een rustgevende sfeer.

1/

Pure C

Terwijl de zon ondergaat in zee, laat Sergio Herman zijn gastronomische interpretatie van de Zeeuwse keuken op je los. Topchef Syrco Bakker (Oud Sluis) roert er in de potten.

2/

AIRrepublic

Slenter tot aan de jachthaven en schuif aan bij AIRrepublic. Op het menu: klassieke Zeeuwse bereidingen met vis-, schaal- en schelpdieren die verwijzen naar Sergio’s roots. Het zicht op de jachthaven is spectaculair.

3/

Blueness

Fans van de Oosterse keuken halen hier hun hartje op: aan de bar nip je aan Japans georiënteerde cocktails en proef je van het heerlijke barfood. Verder biedt de kaart Zeeuwse producten met diepe Umamismaken

Kan je niet kiezen? Boek dan het Dine Around Experience met een overnachting met lunch of diner in alle F&B concepten.

Of geniet van een overheerlijk ontbijt in de Pine House.

En voor de zoetebekken…

Geniet van een momentje rust na een lange wandeling en nibbel aan de huisgemaakte patisserie in de Living.

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Strandhotel.
www.strandhotel.eu