Zo dragen de celebs de trendkleur van 2019

Geüpdatet op 7 september 2018 door ELLE België
Zo dragen de celebs de trendkleur van 2019

Beroemdheden zijn altijd een goeie bron van inspiratie op modegebied. Onlangs werden Gigi Hadid, Lucy Hale en Olivia Palermo dan ook gespot in camelkleurige outfits. Dat dit de trendkleur van 2019 is - officieel 'spiced honey' - kan dus geen toeval zijn.

Sterren zijn altijd een stapje voor wanneer het op trends aankom, dus watch and learn: kopieer de outfits van deze beroemdheden.

GIGI HADID

De outfits van streetstyle koningin Gigi Hadid stellen nooit teleur. Deze week verscheen ze in New York in een simpele outfit opgefleurd met vurig rode accessoires en een camelkleurige trui. Deze kleuren zijn een gouden combinatie, draag dit ensemble als je een statement wilt maken.

LUCY HALE

Actrice Lucy Hale verscheen op een evenement in deze 'spiced honey' jurk met gele pumps en een lila handtas. Deze kleuren blijken wonderwel samen te passen en zijn een goed idee voor je volgende partyoutfit. Maak je look af met gouden juwelen.

Olivia Palermo

Ook Olivia Palermo, de actrice die full-time stijlicoon werd, is fan van de trendkleur van 2019. Zij combineert een camel truitje met andere warme kleuren als petroleumblauw en donkerpaars. Ideaal voor op kantoor of een namiddagje shoppen in de stad.

LEES OOK

(Stagiaire Lore Ginneberge)