Back to school: 5 stijlvolle gadgets voor girls on the go

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Back to school: 5 stijlvolle gadgets voor girls on the go KAAI

Back to school staat voor velen gelijk aan continu onderweg zijn. Van school naar kantoor, van de sportclub naar de bar... deze 5 stijlvolle gadgets zorgen voor een vliegende start.

We voelen er weinig voor om weer achter een bureau te kruipen, maar een tas gevuld met deze handige én stijlvolle gadgets zal de 1 septemberpijn ongetwijfeld verzachten.

1. Air up waterfles

'Meer water drinken' staat op ieders to do-lijstje, maar tijdens de zomervakantie valt dat voornemen vaak in het water. Motiveer jezelf met de start van het nieuwe schooljaar om steeds een drinkfles mee te nemen naar school of kantoor. De innovatieve flessen van air up maken dat stukken leuker, want dankzij de aroma pods voeg je op een gezonde manier smaakjes toe. Hoe werkt het? Gebaseerd op het fysiologische fenomeen van ‘retronasaal ruiken’, biedt air up een drinksysteem waarmee je smaak proeft door middel van geur. De nieuwe premium stalen fles houdt je water tot wel 14 uur lang verfrissend koel.

airup drinkfles
stalen drinkfles, air up, €59,95

Shop hier

2. KAAI laptoptas

De tijdloze handtassen van het Belgische KAAI zijn een plezier om mee te nemen. In de Pyramid-tas past je laptop, een drinkfles, portemonnee en make-uptas. De ideale work-life bag voor zij die graag onbezorgd onderweg zijn van het werk naar huis of die welverdiende afterworks.

handtas laptop werk
Pyramid handtas, KAAI, €745

Shop hier

3. ghd draadloze stijltang

Een nieuw schooljaar betekent een nieuwe routine, eentje waarbij je liefst zo lang mogelijk uitslaapt en zoveel mogelijk tijd bespaart. Voor girls on the go is er de draadloze stijltang van ghd die dankzij een constante temperatuur van 185°C en voorgevormde platen met een hoogglans coating gemakkelijk gladde lokken of krullen creëert.  Zo kan je overal je haar bijwerken - zelfs in de file.

ghd stylingtool draadloos back to school
Cordless Styler Unplugged, ghd, €329

Shop hier

4. Bureau Brutal smartphone hoesje

Steeds onderweg maar nooit zonder je smartphone? Vermijd de waar-is-mijn-telefoon-stress met een handige handsfree phone case aan een ketting. Het Belgische Bureau Brutal maakt hoesjes van vegan leder die je kan laten personaliseren met je initialen. Een ideaal cadeautje (voor jezelf).

bureau brutal smartphone hoesje ketting
Orange Necklace iPhone Case, Bureau Brutal, €69

Shop hier

5. Samsung draadloze oortjes

Zowel pendelen als dat ochtendloopje worden zoveel aangenamer met de juiste muziek of een meeslepende podcast. De draadloze Galaxy Buds Live-oortjes van Samsung zijn zowel elegant als comfortabel. Het geluid klinkt natuurlijker dan ooit en de diepe bastonen geven je de indruk dat je een live concert meepikt. Dankzij de oplaadcase luister je tot 29 uur naar je favoriete liedjes of beantwoord je oproepen waar je ook bent.

samsung draadloze oortjes buds
Galaxy Buds Live-oortjes, Samsung, €69

Shop hier