Styling tips: zo draag je een kostuum

Geüpdatet op 9 september 2019 door Lore Ginneberge
Styling tips: zo draag je een kostuum

Kostuums doen het al een tijdje goed en ook deze herfst zitten we weer strak in het pak. Laat je inspireren door street style sterren en shop de mooiste pakken.

De tijd dat een kostuum muf en saai was, is lang voorbij. Luxemerken en ketens ontwerpen tegenwoordig de mooiste exemplaren met leuke prints, felle kleuren en een moderne snit. Voor welk pak ga jij?

Zo style je een broekpak

Zakelijke kostuums

zakelijke kostuums broekpakken grijs geruit

Speel het op veilig met klassieke grijze of bruine kostuums. Geschikt voor elke gelegenheid en makkelijk op te leuken met de juiste schoenen en accessoires. Wie helemaal mee wilt zijn gaat voor een oversized vest in combinatie met een brede broek en een coltrui eronder. En je laarzen? Die trek je casual over je kostuumbroek.

Alle pakken van de regenboog

kostuums styling streetstyle fashion week

Zeggen die grijze pakken je niets? Inspireer je op deze bonte looks en ga voluit voor een felgekleurd pak. Dit seizoen zien we alle tinten roze, maar ook lichtblauw en helrood kunnen helemaal.

De mooiste mantelpakjes

broekpak mantelpakje kostuum

Broekpakken ogen eerder serieus - zeker de oversized exemplaren -, terwijl je met een mantelpak even zakelijk oogt, maar minder stijf. Ga voor een vrouwelijk kort pakje à la Chanel of een lange waaierrok met lange vest.

Shop hier alle trendy kostuums

Casual, classy of ultrachic: dit zijn de kostuums waar iedere vrouw zich goed in voelt.

Meer styling tips? Deze herfsttrend past bij jouw sterrenbeeld