Wij zijn fan van de Reebok x Victoria Beckham collab

Gepubliceerd op 30 July 2018 door Maxine Detaellenaere
Wij zijn fan van de Reebok x Victoria Beckham collab

Denk je bij fitnesslooks aan spannende outfitjes in zuurstokkleuren? Volstrekt verleden tijd volgens Victoria Beckham. Haar nieuwe sportswearlijn met Reebok bestaat namelijk uit erg mooie - en erg du moment - uniseks kledij in sobere kleuren.

Je bent de laatste maanden vast wel al de hilarische foto tegengekomen van basketicoon Shaquille O'Neal (2.15m) en petite Posh (1.63m) ter aankondiging van haar samenwerking voor sportmerk Reebok. Victoria dook namelijk de archieven van Reebok in en bleek erg gecharmeerd door hun basketcollecties uit de jaren negentig, de hoogdagen van O'Neals carrière. De ontwerpster heeft dan ook bijzondere herinneringen aan dat decennium, zo vertelde ze aan de Britse Vogue:

De stukken die onmiddellijk in het oog sprongen zijn de basketproducten uit de jaren negentig, omdat het merk een erg belangrijke rol speelde in de stijl van dat decennium. Ik heb heel wat herinneringen aan de cool kids op school die Reebok klassiekers droegen.

https://www.instagram.com/p/BlvyN52nnUc/?taken-by=victoriabeckham

En nu kan je dus zelf die 'cool kid' zijn in de sportieve plunjes ontworpen door mevrouw Beckham. De collectie bestaat momenteel uit zes t-shirts, twee truien en zelfs sokken, maar Vic is druk in de weer met het uitbreiden van de lijn. De kledij is nu beschikbaar op Reebok.com.

Leuk detail: niemand minder dan zoonlief Brooklyn Beckham kroop achter de lens om enkele streetstyle foto's te shooten met het Brits-Braziliaanse model Alice Dellal. Zouden we binnenkort dan ook David of misschien zelfs Harper in een Reebok-outfitje zien verschijnen? Fingers crossed...

victoria_beckham, reebok, sportswear, collectie, samenwerking
© Instagram/brooklynbeckham