Top 3 van de beste kappers aan de Belgische kust

Geüpdatet op 21 juni 2018 door ELLE Partner
Top 3 van de beste kappers aan de Belgische kust

De zomer staat voor de deur: geen beter moment dus om jezelf eens te verwennen met een nieuw kapsel zodat je kan stralen op het strand! Wij gingen voor jou alvast op zoek naar de beste kappers aan de Belgische kust. Dit is het verdict!

1) Maison Roger, Knokke

Dat Maison Roger een prestigieus salon is, hoeven we intusssen niemand meer te vertellen. De luxueuze zaak in de Naamsestraat 86 is één van de bekendste van de hoofdstad en mag met reden trots zijn op zijn belangrijke klanten, waaronder meerdere leden van de Belgische koninklijke familie alsook van andere Europese hofhoudingen. Best wel leuk om mee te pronken als je zelf hun kostbare diensten aan den lijve hebt ondervonden! Maar geen paniek: je vindt deze gerenommeerde zaak ook aan de kust, in Knokke! De vestiging op de Zeedijk 670, die in maart werd geopend door zaakvoerder Alain Tholl van l’Enclos, staat garant voor een 5-sterrenservice en ultieme tevredenheid. Dankzij de langhoudende brushings, chignons voor tijdens je zomerse avondjes uit, diepgaande verzorgingen, goede coupes, massages, kleuringen en mèches op maat vind je er alles voor wat welverdiend cocoonen. Het kader – een boudoir – geeft je bovendien zin om je te laten verwennen door de experts van één van de beste kappers van het land!

Gemiddeld reken je €50 voor een brushing en €66 voor een couture-knipbeurt, maar neem ook een kijkje op hun website voor hun prêt-à-porter-aanbod. Voor zo’n heerlijk moment is de prijs meer dan redelijk.

MAISON ROGER - ‘La Suite’, 670 Zeedijk, 8300 Knokke - 050/36 44 40 (vrijdag, zaterdag en zondag enkel op afspraak)
www.maisonroger.com

1/

2) Ozee, Oostende

Ozee, dat is bijna 30 jaar kwaliteit en kapperservaring… En dat is bewezen! Aangezien elke kapper van de zaak een specifieke opleiding heeft gevolgd, mag Ozee zichzelf gerust een Redken-specialist noemen. De perfecte kleuring is dus niet zomaar een belofte, maar een garantie! Bovendien is dit salon altijd mee met de trends – daar getuigt het ultramoderne design alleen al van – en kan je er ook terecht voor verschillende andere beautyservices. Heren worden niet vergeten maar kunnen, integendeel, een bezoekje brengen aan de barbier. De dames kunnen zich dan weer laten verleiden door een schoonheidsverzorging, zoals de behandeling met kaviaar, als aanvulling op hun kappersbezoek. Klinkt goed, niet?

OZEE OSTENDE - Torhoutsesteenweg 1, 8400 Oostende - 059 51 19 61
www.ozee.be

2/

3) Sandy’s Kapsalon, De Panne

Bij dit uitstekend gelegen kapsalon vlakbij het gemeentelijk marktplein van De Panne geniet je in alle rust van het kwalitatieve aanbod. Sandy’s Kapsalon staat voor een topkapsel en een onvergetelijk moment van ontspanning! In het salon – een gecertificeerde Redken-colorist – wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten voor een gegarandeerd stralend resultaat en een moment van ontspanning om nooit te vergeten!

In deze gezellige maar chique zaak kan je terecht voor allerlei diensten, van coupes tot kleuringen en een massage van de hoofdhuid. Voor een volledige kleuring reken je minstens €70, een nieuwe snit of een brushing kost je dan weer €50.

SANDY'S KAPSALON DE PANNE - Ollevierlaan 22, 8670 De Panne
www.sandyskapsalon.be/nl/sandys-kapsalon-de-panne 

Deze rubriek kwam tot stand in nauwe samenwerking met Maison Roger.