Hamburger op Turks brood

Rate this post
Geüpdatet op 28 mei 2018 Druk het recept af door Maxine Detaellenaere
  • Lunch/Diner
  • 5 mn
  • 20 mn
  • 1 burger
  • Easy
Hamburger op Turks brood

Wil je wel eens iets anders, kies dan voor deze hamburger met Turks brood.

Ingrediënten

  • 1 tomaat
  • 1 augurk
  • 100g gevogeltegehakt
  • 1 portie Turks brood
  • 1 koffielepel slasaus
  • 1 koffielepel ketchup

Bereiding

  1. Was de sla en de tomaten. Droog de sla. Snij de tomaat en de augurken in plakjes.
  2. Gril de kipburger 5 minuten aan beide kanten.
  3. Snij het Turks brood open. Bestrijk de ene helft met slasaus en de andere helft met ketchup. Verdeel de sla over de onderste helft en leg de kipburger erop. Beleg met de plakjes tomaat en augurk en vouw het broodje dicht.
  4. Verpak in vershoudfolie of in een broodtrommel. Eet de fruitsalade als dessert.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor