Klassieke hamburger

Rate this post
Geüpdatet op 28 mei 2018 Druk het recept af door Maxine Detaellenaere
  • Lunch/Diner
  • 8 mn
  • 10 mn
  • 4 burgers
  • Easy
Klassieke hamburger

Een lekker eenvoudig recept voor een no-nonsense klassieke hamburger.

Ingrediënten

  • 1 koffielepel zonnebloemolie
  • 1 teentje knoflook
  • 250g mager rundsvlees (tartaar)
  • 1 scheutje Worcestersaus
  • peper en zout naar smaak
  • 4 hamburgerbroodjes

Bereiding

  1. Doe de olie in een koekenpan en zet deze op gemiddeld vuur.
  2. Pel en pers de knoflook. Doe de tartaar, de Worcestersaus, de knoflook, peper en zout in een kom en kneed de ingrediënten goed door elkaar. Vorm vervolgens vier hamburgers.
  3. Bak elke kant 5 minuten of tot ze naar wens gegaard zijn. Leg de burgers op de broodjes.
  4. Doe meteen in een schone pot (300 ml), sluit goed af en laat afkoelen.
Word lid van onze foodiescommunity op Instagram @elleeten.be. Like, reageer en deel jullie eigen recepten met de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be
Stel een recept voor