Nieuwe hype: Depop – shoppen vanuit je broekzak

Geüpdatet op 17 december 2020 door ELLE België
Nieuwe hype: Depop – shoppen vanuit je broekzak

coldepop

Nieuwste hype in social medialand: Social Media Shopping. Een soort van Instagram waarbij je de items die je wil verkopen zelf fotografeert met je smartphone om ze dan via de app te verkopen.

Spijt van die ene broek? Dringend geld nodig voor nieuwe schoenen? Op zoek naar een pièce unique voor je interieur? DEPOP is het antwoord. 

Depop is de app bij uitstek om op een snelle en sociale manier spullen te kopen of van de hand te doen. Gewoon vanuit je broekzak. Hoe het precies werkt? Je neemt simpelweg een foto van het product dat je wil verkopen en plaatst het online. Klaar is kees! Volg je vrienden en zie wat zij leuk vinden of (ver)kopen. Een ideaal spiekmiddel om inspiratie op te doen voor een geschenkje!

Hoewel het project bij ons nog relatief ongekend is, zijn er al tienduizenden volgers in Italië en het Verenigd Koninkrijk. Ook Chiara Ferragni (The Blonde Salad) werkt mee aan de start-up. Nog beter: ze verkoopt zelf ook spullen uit haar fabuleuze kleerkast. Nog niet overtuigd? Bekijk het promofilmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=Y042hfwu_Fw

Stagiaire: Natalia Tjurina