Moederdag shopping: Het perfecte cadeau voor iedere mama

Geüpdatet op 3 mei 2018 door Maxine Detaellenaere
Moederdag shopping: Het perfecte cadeau voor iedere mama

Wil je la mamma in de bloemetjes zetten voor moederdag, maar ontbreekt het je aan geschenkinspiratie? Wij selecteerden de allerleukste cadeautjes voor fashionista's, luxe ladies, keukenprinsessen en fitmoms.

De fashionista

Je liefde voor mode werd met de paplepel ingegeven en je eerste herinnering is wanneer je als vijfjarige kleuter rondparadeerde in je moeders dressing in haar - toen nog - veel te grote louboutins. Als tiener "leende' je constant haar Chaneltas of Alaïa-jurkjes want haar stijlgevoel was niet te evenaren. Herkenbaar? Dan doe je je moeder vast en zeker plezier met deze geschenken:

Keukenprinses

Jij associeert je ouderlijk huis met de heerlijke geur van winterse ovenschotels, sudderende sauzen of gebak om je vingers bij af te likken. Op woensdagmiddag doek je dan ook steevast samen met haar de keuken in om je favoriete koekjes te bakken. Je moeder is namelijk een echte mamma van wie het koken in haar bloed zit. Met deze lekkere cadeautjes maak je je moeder gegarandeerd dolblij:

 

Fitmom:

Fitgirl avant la lettre, zo valt je moeder het best te omschrijven. Als kind gingen jullie samen zwemmen en op zondag stond er steevast een fietstocht gepland. Vandaag sprint je moeder nog met gemak toertje rond het park, volgt ze spinningles op dinsdag én donderdag en staat er iedere ochtend een groene smoothie op het menu. Zo'n sportieve mama wordt altijd gelukkig van deze presentjes:

Luxe lady:

Je moeder is een echte levensgenieter die houdt van the finer things in life. Een goede fles wijn, een Diptyque geurkaars of leren handschoenen brengen haar naar de zevende hemel. Ze verdient dan ook het beste, want ze is een echte schat. Met deze exquise verwennerijen kan haar dag niet meer stuk: