Zo ziet de nieuwe H&M collab met Giambattista Valli eruit

Gepubliceerd op 4 oktober 2019 door Lore Ginneberge
Zo ziet de nieuwe H&M collab met Giambattista Valli eruit

Nog héél even geduld en dan ligt 'ie eindelijk in de rekken, de fantastische collab van H&M en Giambattista Valli. Wil je nu al weten voor welk stuk je op 7 november moet rennen? Hier zijn de eerste beelden.

Een interessante match, dat is het minste wat je kan zeggen van de samenwerking tussen Zweedse keten H&M en Italiaans couturehuis Giambattista Valli. Maar dat die twee merken samen prachtige dingen maken, zagen we al tijdens de pre-drop afgelopen lente. Een heleboel celebrities droegen een eerste collectie jurken tijdens het Amfar Gala in mei en de toon was meteen gezet voor de eerste drop later die maand. Dit waren echter allemaal kleine sneak-peaks, want het beste moet nog komen!

Giambattista Valli

We kunnen alvast verklappen dat de eerste beelden er veelbelovend uitzien. Er is tulle, er is drama en er is kant, net zoals we van de Italiaanse designer gewend zijn. Valli zet daarnaast zijn eerste stappen richting de mannenafdeling, want de collab toont in primeur Giambattista's visie op mannenmode (al willen wij die sweaters liever zelf).

Werp hieronder een eerste blik op de H&M X Giambattista Valli collectie, en onthoud vooral je favoriete stuks voor 7 november:

De collectie is vanaf 7 november te koop in de H&M-filialen van Antwerpen en Brussel en op de H&M-webshop.

Meer modenieuws?