Breaking: dit wordt de volgende design collab van H&M

Geüpdatet op 25 mei 2019 door Lore Ginneberge
Breaking: dit wordt de volgende design collab van H&M

Na maanden speculeren werd pas bekendgemaakt welke designer met H&M in zee gaat. De design collab van dit jaar is voor...Giambattista Valli! Bekijk hier de eerste beelden.

Op het AmFAR Gala in Cannes gaf H&M al een preview van de collectie. Onder andere Kendall Jenner en Chiara Ferragni droegen namelijk al een Giambattista Valli x H&M-jurk. En dat mocht gezien worden... Deze sterren behoorden ongetwijfeld tot de best dressed van het gala.

cannes Giambattista valli preview h&m collab
AmFAR Gala 2019 met de designer in het midden

Giamba- wie? Voor de leken: Giambattista Valli is een Romeinse designer die in 2005 z'n gelijknamige modehuis oprichtte. De ontwerper brengt naast prêt-à-porter ook schitterende haute couture-collecties, wat de collab eens zo speciaal maakt. “Ik ben heel trots op deze samenwerking: H&M geeft mij de kans om mijn visie op stijl en mijn ode aan schoonheid naar een breder publiek te brengen",  aldus Giambattista Valli.

En er is meer goed nieuws: hoewel de collabs steeds in november verschijnen, besloot H&M ons al warm te maken met een limited edition pre-drop. Jawel, een deel van de collectie ligt op 25 mei al in geselecteerde winkels (niet in België) en online. Rep je dus vanaf 10u naar je laptop, want wij voorspellen dat deze pre-drop in no time zal uitverkopen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

De fashionvideo van vandaag :
DIT ZIJN DE LICHAMELIJKE CRITERIA OM MODEL TE WORDEN

Een bericht gedeeld door Giambattista Valli Official (@giambattistavalliparis) op

De volledige collectie ligt vanaf 7 november in de rekken. Laat het aftellen beginnen!