Horoscoop: Dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in april

Gepubliceerd op 11 April 2018 door Didier Blau en Maxine Detaellenaere
Horoscoop: Dit staat jouw sterrenbeeld te wachten in april

Een loonsverhoging, liefdesverdriet of juist een wilde nacht met een hete barman? Ontdek wat je te wachten staat in april.

1/

 • Ram

21 maart tot 20 april.

Hoofd: Mercurius versnelt in de zodiac en geeft je stemming een opwaarts duwtje. Kies voor vernieuwing, originaliteit en neem de leiding.

Hart: Geef niet toe aan je ongeduld. De planeten vragen je om het langzaamaan te doen, en sereniteit te vinden bij jezelf. Wanneer je er klaar voor bent, kan een verzoening plaatsvinden.    

 • Stier

21 april tot 21 mei.

Hoofd: Mars, de planeet van de energie, passeert en geeft je daarom een vechtlustige stemming. Je hebt zin om te ondernemen en genoeg moed om gelijk wat aan te kunnen. Er is nog niks gewonnen, maar ook niet verloren, integendeel! 

Hart: Venus, die staat voor harmonie, trekt personen aan die bij jou passen. Wacht niet om je partner graag te zien, tot hij of zij van je houdt. Wees lief, teder, genereus en geïnteresseerd, je krijgt er geen spijt van. 

2/

 • Tweeling

22 mei tot 21 juni.

Hoofd: Als je duizend dingen tegelijk doet, zul je hopeloos verward raken. Ga naar de kern van een probleem, concentreer je op een specifiek doel en werk er stap voor stap naartoe. Zo zal je slagen.

hart: Neem de tijd om graag te zien. Wees aanwezig, aandachtig en luister naar de tekenen die men je geeft. Je partner ziet je graag, maar als je er niet bent, hoe kan men je het dan zeggen?

 • Kreeft

22 juni tot 21 juli.

Hoofd: Doe iets aan de situatie. Begin met je vaardigheden en je wensen te examineren en weet waar je wil uitkomen. Maak er vervolgens werk van. Succesvol zijn, is een state of mind. 

Hart: Venus in het teken van de Aarde zorgt ervoor dat je gevoelens duurzaam zijn en creëert mogelijkheden om iemand te ontmoeten. Wees niet achterdochtig, maar sta open voor wat er komt. 

3/

 • Leeuw

22 juli tot 23 augustus.

Hoofd: Neem wat afstand van mensen en dingen die bijzaak zijn. Je zal je situatie verbeteren als je wat humor in je dagelijkse leven brengt.

Hart: Men zal je benaderen op voorwaarde dat je blijft luisteren en van de situatie geniet zoals ze nu is in plaats van telkens meer te willen. Kortom, geniet van het heden.

 • Maagd

24 augustus tot 23 september.

Hoofd: Dynamische en goedbedoelende planeten komen je tegemoet. Mars opent nieuwe deuren en Jupiter creëert vruchtbare grond voor nieuwe projecten.

Hart: Ben je geboren in augustus, dan zal je relationele status zich stabiliseren en versterken. Ben je geboren in september, dan zal een lentebriesje de wolken wegjagen en zorgen voor opklaringen. Je voelt een nieuw elan.

4/

 • Weegschaal

24 september tot 24 oktober.

Hoofd: Wil je vooruit gaan, neem de mensen dan niet te letterlijk. Wees niet te streng, kritisch of veroordelend. Doe de moeite om anderen hun eigen weg te laten volgen. 

Hart: Mars kan je romantische gewoontes op z'n kop zetten, je op een impulsieve manier laten reageren of misverstanden veroorzaken met je partner of familie. Kies het juiste moment om je hart te luchten. 

 • Schorpioen

25 oktober tot 22 november.

Hoofd:  Je bent moedig in alles wat je doet, doe vooral zo verder. Bevestig je standpunten, motiveer de mensen waarmee je samenwerkt, verzamel je krachten en je zal je doel bereiken. 

Hart: Je bent continu aan het transformeren, waardoor je nooit tevreden bent met wat er op dit moment gaande is. Maar je kan van je partner niet verlangen dat hij of zij net zoals jij is. Laat iedereen zijn eigen pad volgen, en je zal elkaar terugvinden. 

5/

 • Boogschutter

23 november tot 21 december.

Hoofd: Het gaat vooruit in de kosmos. Je laadt je batterijen op en herneemt je elan. Omdat je weet wat je wil, geef je jezelf alle kansen om dit te bereiken.

Hart: Als je romantische situatie verwarrend was, dan zal je ze deze maand eenvoudiger maken. Als ze duidelijk was, dan zal je ze verbeteren. Gebruik daarvoor diplomatie, tact en zachtheid. 

 • Steenbok

22 december tot 20 januari.

Hoofd: Er is deze maand veel aan de hand bij jou, Steenbok. Er is actie, spanning en een verlangen naar macht of verovering. Toch zal je beter vooruit gaan en efficiënter zijn wanneer je de tijd neemt om ook van het leven te genieten. 

Hart: Op romantisch vlak zijn er heel wat aangename mogelijkheden. Om ze waar te maken, moet je wel een positieve houding aannemen en het goede zien in elke situatie. Dan zullen je er mooie dingen te wachten staan. 

6/

 • Waterman

21 januari tot 19 februari.

Hoofd: Mercurius staat in het vuurteken en dat versterkt je nieuwsgierigheid en het steekt nieuwe projecten in gang. Je kan je connecties uitbreiden en je boodschap bij de juiste mensen laten terechtkomen.

Hart: Oké, men mag niet raken aan je vrijheid die je zo heilig is, maar blijf niet zitten in je ivoren toren. Op liefdesvlak heeft men nood aan je aanwezigheid. Maak jezelf niet schaars.

 • vissen

20 februari tot 20 maart.

Hoofd: Komaan Vissen, ga ervoor! De planeten moedigen je aan en geven je een mooie vooruitgang op sociaal vlak. Reageer vastberaden, dat is het best voor iedereen. 

Hart: Venus en Mars doen je twijfels smelten als sneeuw voor de zon, geven gewicht aan je relatie en versterken je band. Ben je single? Verberg dan al je mooie kanten en talenten niet onder een sluier van bescheidenheid, maar toon ze aan de wereld!