Chocolade paasnestjes

Geüpdatet op 27 Maart 2018 Druk het recept af door Maxine Detaellenaere
  • 15 mins
  • 3 mins
  • 12 porties
  • Easy
Chocolade paasnestjes

Deze chocolade vogelnestjes brengen je gegarandeerd helemaal in de paassfeer

Ingrediënten

  • 2 koffielepels gezoet cacaopoeder
  • 1 eetlepel ahornsiroop
  • 150 g bittere chocolade, in stukken gebroken
  • 40g plantaardige margarine
  • 45g fijngehakte havervlokken
  • 24 paaseitjes in melkchocolade

Bereiding

Bereiding:

  • Plaats 12 papieren cupecake-vormpjes in een muffinvorm met 12 holtes.
  • Doe het cacaopoeder, de siroop, chocolade en margarine in een steelpannetje. Verwarm
    dit langzaam en al roerend tot het gesmolten is.
  • Voeg de havervlokken aan de chocoladesaus toe en roer ze er goed doorheen.
  • Verdeel het mengsel over de 12 vormpjes en maak er een nestje van door een kuiltje in het midden te drukken. Laat ze afkoelen. Decoreer elk nestje met 2 mini chocolade paaseitjes

(via weightwatchers.com)

Word deel van de ELLE community door je foto’s op Instagram te posten onder de hashtag #ELLEfoodteam! Bron: ELLE.be