Waarom verzorgingscrèmes meer moeten kunnen dan rimpels bestrijden

Geüpdatet op 13 maart 2018 door Claire Thys en Laure Vandendaele
Waarom verzorgingscrèmes meer moeten kunnen dan rimpels bestrijden

Een gelaatscrème moet vandaag meer kunnen dan alleen maar rimpels bestrijden. Véél meer, zelfs.

Met de Blue Therapy Red Algae Upliftcrème heeft Biotherm een nieuwe anti-ageverzorging in het gamma. Deze crème zorgt zowel voor een stevigere huid als voor een gezonde glow, en dat is niet toevallig. "Vrouwen willen tegenwoordig een verzorging met een globale werking", heeft Caroline Negre, Global Scientific Director bij Biotherm, gemerkt. "Producten zijn steeds minder gericht op één probleem, je vindt bijvoorbeeld minder minder crèmes die alleen maar rimpels aanpakken. Een anti-agingverzorging zet zich zowel in op het vlak van lijntjes als verslapping van de huid, en zorgt meteen ook voor een gezonde uitstraling."

Waarom verzorgingscrèmes meer moeten kunnen dan rimpels bestrijden - 1

Een rimpel meer of minder, daar maakt niemand zich nog zorgen over. "De kwaliteit van de huid is veel belangrijker geworden. Want iedereen wil een gezonde huid, of je nu rimpels hebt of niet, omdat die het bewijs is van het feit dat je goed voor jezelf zorgt." Deze crème zal de Lift & Blur vervangen, en kwam er op vraag van klanten: "De Lift & Blur is vier jaar geleden gelanceerd, en op die korte tijd zijn de verwachtingen van gebruikers veranderd. Dames willen een verstevigend product dat tegelijk een doffe teint tegengaat. Vandaar dat deze crème een rozige, glowy voile legt op je huid."

Waarom verzorgingscrèmes meer moeten kunnen dan rimpels bestrijden - 2

Blue Therapy Red Algae Uplift crème, Biotherm, € 73,00

Shopping

Biotherm is niet het enige merk dat inzet op multitaskende crèmes. Deze fijne selectie bespaart je tijd én moeite. Ook deze beautyproducten kan je op verschillende manieren gebruiken.