Hebben: De perfecte highlights in 30 minuten

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
Hebben: De perfecte highlights in 30 minuten

Om naast het werk, het huishouden, de kinderen en het sociale leven nog tijd te vinden om naar de kapper te gaan om je balayage te laten onderhouden,  dat is inderdaad geen sinecure. Express lokken dan? Wel ja, dankzij deze nieuwe Instant Highlights die uitsluitend in het L'Oréal Professionnel kapsalon worden aangeboden. Wij hebben het uitgetest en brengen verslag uit!

Het principe
“Instant Highlights” is een nieuwe lokkentechniek van L’Oréal Professionnel. Hij maakt het mogelijk je haren op 30 minuten (in plaats van 90 minuten) lichter te laten maken in een kapsalon, uitspoelen inbegrepen: een aanzienlijke tijdwinst!

Hoe werkt het?
De “Instant Highlights” kit bestaat uit een warmte ijzer met lokkenseparator, een ontkleurende crème en aluminiumblaadjes. De kleurenspecialist brengt de crème aan op 5 tot 15 lichter te maken lokken. Hij verpakt ze zoals papillotten, verwarmt ze dan met het warmte ijzer op maximum 140°C.  De inwerktijd bedraagt hoogstens 10 minuten.

Het resultaat
Wij hebben Instant Highlights uitgetest zonder te weten of het resultaat de moeite waard zou zijn – niet te discreet, niet te nadrukkelijk. Het verdict: het resultaat is subtiel en indrukwekkend! De lichtere lokken mengen zich mooi in de haardos.
Je hebt de keuze tussen 3 diensten, afhankelijk van het gewenste effect:
1/Instaglow als je je gelaatstrekken wil verzachten, zoals bij een contouring of een strobing
2/Instalights als je enkele bestaande lokken wil verlevendigen
3/Instarevive om aan de oppervlakte tot 15 subtiele lokken te creëren.

Aangezien het niet om een klassieke balayage gaat, blijft het verkregen effect gedeeltelijk en is het niet geschikt voor zeer lange haren.

1/

Hebben: De perfecte highlights in 30 minuten - 1

Wordt de haarvezel er niet door beschadigd, vraag je je af
Neen, aangezien het aanbrengen van “Instant Highlights” gebeurt met Smartbond, een actief bestanddeel dat de haren beschermt en versterkt tijdens het kleuren of lichter maken van het haar.

Dankzij deze dienst – aangeboden tegen een eerlijke prijs – kan je je volgende afspraak bij de kapper met enkele weken uitstellen. Voor je drukke agenda maakt dat veel verschil uit…
Drie kwartiertjes van je middagpauze volstaan om het kapsalon te verlaten met een prachtige schittering in je haren.
Je vriendinnen zullen denken dat je net op vakantie naar de zon bent geweest!

Info: “Instant Highlights” is een aanvulling op het gamma Blond Studio en is beschikbaar in de partnersalons van L’Oréal Professionnel.

Prijs van de dienst: tussen € 45 en € 55. Ontdek Instant Highlights in je favoriete l'Oréal Professionnel kapsalon. Meer informatie op http://www.lorealprofessionnel.be/be-nl.

Er wacht je een verrassing op http://www.salon-exclusif.be/

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met L'Oréal Professionnel.