Dit nieuwe zomerdrankje wordt de favoriet van 2018

Geüpdatet op 20 februari 2018 door ELLE Partner
Dit nieuwe zomerdrankje wordt de favoriet van 2018

Stel je eens voor dat je in een strandstoel ligt met uitzicht op je tuin tijdens een warme zomeravond. Daar hoort toch een lekker glaasje Brut bij? Maar wat als we je vertellen dat er nog iets beter is? Laurent Perrier heeft daarvoor gezorgd. De nieuwe La Cuvée doet je smachten naar de zomer! 

1/

La Cuvée is de nieuwe parel van Laurent Perrier, geïnspireerd op de prestigieuze Cuvée Rose en de aroma's van de Laurent Perrier Brut. De jarenlange knowhow van Laurent Perrier bracht hen naar deze formule met een nog eleganter ontwerp en een nog frissere champagne.

Het merk heeft meer dan 100 crus geselecteerd en geassembleerd om de perfecte balans te vinden voor de ideale La Cuvée. Deze nieuwkomer is een explosie van smaken, maar altijd met een heersende zoete touch.

Fris en fruitig, dat is de perfecte omschrijving van de La Cuvée. Het geheim schuilt zich in de combinatie van frisse citrussmaken en witte bloemen. Zijn licht gouden gewaad, fijne bubbels en sterk aroma zullen u gegarandeerd betoveren. Dat laatste is het effect van een langdurige rijping in donkere kelders.

 

Als aperitief kan je hem best serveren tussen de 8 en 10 graden, maar ook bij gevogelte of witte vis is hij overheerlijk!

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Laurent Perrier.