Zien: De eerste babyfoto’s van Enrique Iglesias’ superschattige tweeling

Geüpdatet op 1 februari 2018 door Maxine Detaellenaere
Zien: De eerste babyfoto’s van Enrique Iglesias’ superschattige tweeling

Enrique Iglesias en Anna Kournikova verrasten vorige maand vriend en vijand met groot babynieuws. Het beroemde koppel verwelkomde toen een tweeling, zoontje Nicholas en dochtertje Lucy.

En nu komen ze dus naar buiten met de eerste foto's van hun geliefde kroost. Op Instagram postte zowel Kournikova als Iglesias een foto met een baby en de tekst "My Sunshine".

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Privacy

Opvallend, want de sterren zijn berucht voor het beschermen van hun privacy. Ze leerden elkaar 16 jaar geleden kennen tijdens de opnames van Iglesias' videoclip voor zijn liedje "Escape" en vormen sindsdien een stel. Toch worden ze zelden samen gespot en delen ze ook nooit foto's van elkaar op sociale media. Zelfs nu staan ze elk apart met een baby op de foto.

Benieuwd naar welke sterren de laatste tijd een kleine spruit op de wereld zetten? Deze beroemdheden verwelkomden in 2017 een baby. Maar ook 2018 belooft een erg vruchtbaar jaar te worden op babyvlak. Niet alleen verwelkomde Kim Kardashian net haar derde kindje, ook deze celebs zijn in blijde verwachting van een kindje!

View this post on Instagram

My Sunshine

A post shared by Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova) on

LEES OOK: 20 verrassende funfacts over tweelingen