Dit heb je nodig voor een partyproof feestkapsel

Gepubliceerd op 26 december 2017 door Laure Vandendaele
Dit heb je nodig voor een partyproof feestkapsel

Heb je nog geen idee wat je op oudejaarsavond met je haar gaat aanvangen? Los, opgestoken of in glamoureuze krullen? Dit zijn onze favoriete stylingtools van perfect feesthaar. 

INSPIRATIE: de 50 mooiste feestkapsels

Champagne Fizz shampoo en conditioner van OGX, limited edition setje, € 19,99
Champagne Fizz shampoo en conditioner van OGX, limited edition setje, € 19,99

Tip: was je haar niet op de dag van het feestje zelf. Als je je haren een paar dagen eerder wast en verzorgt, is je feestkapsel makkelijker in model te brengen.Wat is er feestelijker dan een champagne shampoo? Het setje met shampoo en conditioner is nu nog tijdelijk verkrijgbaar. Bang dat je wortels vet zullen zijn? Doe dan beroep op een droogshampoo. Die zorgt tegelijkertijd voor meer volume.

Extra Volume Droogshampoo van Batiste, € 6,49

Wil je 2018 inzetten met een nieuwe kleur maar krijg je geen afspraak bij je kapper meer geregeld? Ga dan thuis zelf aan de slag met een handige box vol professionele kappersbenodigdheden. In 40 minuten zijn grijze haartjes verdwenen en kreeg je haarkleur een flinke boost.

PhytoColor BOX, € 35,90

 

WIL JE: XXL steile lokken à la Kim Kardashian?

Gebruik dan:

Wat ons betreft nog steeds de beste haarsteiler op de markt. Hou je van sleek haar? Dan is de Steampod van L'Oréal zeker de investering waard.

Steampod 'Midnight Paris' editie van L'Oréal Professionnel, tussen € 199 en € 229

1/

WIL JE: Glamoureuze lokken à la Alicia Vikander?

Gebruik dan:

Philips herwerkte zijn krultang nadat de vorige versie voor een aantal fiasco's zorgde. Haarlokjes bleven makkelijk in het toestel zitten en een aantal vrouwen zagen zich zelfs genoodzaakt om de schaar in hun lokken te zetten. Was de vorige automatische krultang van Philips dus maar zo-zo, is de StyleCare Prestige (BHB876/00) twee duimpjes omhoog waard. Omdat je de styler verticaal vasthoudt, ligt het apparaat makkelijk in de hand om zowel aan de linker- rechter- en achterkant van je hoofd krullen te maken. Experimenteren met verschillende types krullen is een makkie dankzij de verschillende standen. Veruit onze favoriete automatische krultang van het moment!

StyleCare Prestige Automatische Krultang van Philips, € 119,99

2/

WIL JE: een speelse dot à la Jennifer Lopez

Gebruik dan:

Een medium haardonut. Maak een palmboomachtige staart bovenop je hoofd en wikkel lokken rond de donut. Zet vast met schuifspeldjes en fixeer met haarlak.

Scunci Medium Blond Hair Bun Doughnut verkrijgbaar bij Claire's, € 5,99

3/

WIL JE: sterretjes/ringetjes/bloemetjes in je haar

Accessoires maken of kraken je outfit, en met je haar is dat eigenlijk niet anders. Pimp een ogenschijnlijk eenvoudig kapsel door er sterretjes, ringetjes, cuffs, blinkende steentjes of bloemetjes te verwerken.

Gold Charm Rings bij Claire's, € 4, 99

 
Leuk om op je gezicht of lichaam te plakken maar deze sterretjes zorgen ook voor een feestelijk accent in je haar.

4/

WIL JE: een vrolijk haaraccessoire à la Sienna Miller

Je hoeft echt geen professioneel kapster te zijn om een hoge paardenstaart te maken. Een zwarte strik zorgt voor een chique en speelse toets. Nog meer strikinspiratie nodig? Onder meer Emilia Wickstead, Rochas, Temperley London, Tory Burch, Marchesa, Philosophy, Miu Miu kozen dit seizoen voor strikjes in het haar.

Zotte kosten hoef je ook al niet te doen. Na een weekend vol cadeautjes om open te maken, slingert er vast nog ergens een mooi lintje van een pakje rond.