Dit moet je weten over de verloving van Prins Harry en Meghan Markle!

Gepubliceerd op 28 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Dit moet je weten over de verloving van Prins Harry en Meghan Markle!

Het is officieel! Prins Harry heeft Suits-actrice Meghan Markle ten huwelijk gevraagd!

Gisteren werd het heuglijke nieuws officieel aangekondigd door het Britse koningshuis, gevolgd door een fotomoment van het stralende paar en een interview met de Britse zender BBC. Lees hier alles wat je moet weten over de verloving van de royal en zijn toekomstige bruid.

prins harry meghan markle

Het aanzoek

Meghan vertelde in een interview met de BBC hoe verrassend, lief en romantisch het Harry's aanzoek was. Het gebeurde op een doordeweekse avond begin november, wanneer ze bij hem thuis kip aan het klaarmaken waren. En ja, hij is op één knie gaan zitten om de vraag te stellen. Harry vulde aan: "Ze liet me zelfs niet uitspreken. ze zei: "Kan ik ja zeggen?"."

prins harry meghan markle

1/

De ontmoeting

Tijdens het interview onthulde het verliefde koppel ook dat ze elkaar leerden kennen op een blind date, georganiseerd door gemeenschappelijke vrienden. "We gingen iets drinken en al heel snel zeiden we, "wat doen we morgen?", aldus de gelukkige prins. Klinkt als liefde op het eerste zicht...

2/

De ring

Harry ontwierp zelf de verlovingsring. Hij koos voor een geelgouden band, aangezien dat Meghans voorkeur draagt. Er zitten ook twee diamanten in uit zijn moeder Diana's juwelencollectie "om te verzekeren dat ze bij ons is, tijdens deze wilde reis samen", vertelde Harry.

prins harry meghan markle

3/

De foto

De toekomstige bruid en bruidegom kozen voor een informele setting, in de tuinen van Kensington Palace. Meghan droeg een witte omslagjas, van het Canadese merk Line, The Label. Een jurk in dennegroen piepte vanonder de jas uit. Het koppel gaf een relaxte indruk. Als populaire, Amerikaanse actrice is Markle natuurlijk wel wat fotografen gewend.

prins harry meghan markle

4/

Het huwelijk

De actrice zal er geen gras over mogen laten groeien wat betreft de dress hunt, het huwelijk vindt al binnen enkele maanden plaats, tijdens de lente 2018. De exacte datum volgt nog.

5/

De titel

Aangezien je geen royal kan worden via een huwelijk, wordt Meghan dus geen prinses. Maar ze neemt wel de titel van haar toekomstige man over. Eénmaal getrouwd mag je Meghan dus aanspreken als Her Royal Highness Princess Henry of Wales.

prins harry meghan markle