Hebben: de 21 allermooiste beauty adventskalenders op een rij

Geüpdatet op 31 oktober 2023 door Lore Ginneberge
Hebben: de 21 allermooiste beauty adventskalenders op een rij

24 beauty cadeautjes om af te tellen naar kerst (en het einde van dat lange jaar 2023)? Deze adventskalenders zijn het perfecte geschenk.

Voel je ook de drang om 2023 uit te wuiven, of kijk je heel erg uit naar kerst en nieuw? Een klein cadeautje elke dag kan helpen om die laatste maand net dat tikje aangenamer te maken. Met deze fancy adventskalenders boordevol make-up, nagellak, borsteltjes en bodycrèmes maak je elke beautylover blij.

1. The Body Shop Advent Calendar of Change

De adventskalenders van The Body Shop overtreffen zichzelf elk jaar opnieuw, ook in 2023. En omdat kerst draait rond solidariteit, zet The Body Shop zich in voor een eerlijke, ethische productie. Het merk werkt samen met gelijkgestemde bedrijven, vrijwilligersorganisaties en vakbonden om ervoor te zorgen dat de leveranciers een eerlijk inkomen verdienen en betere werkomstandigheden hebben. Zo wordt het voor iedereen een warme eindejaarsperiode!

The Body Shop adventskalender 2023
The Body Shop

Shop hier

2. Rituals adventskalender

Rituals pakt naar goede gewoonte uit met een prachtige kalender in de vorm van een sneeuwlandschap of zoals deze, in de vorm van schattige huizen en een miniatuurversie van het House of Rituals in Amsterdam. Tussen deze 24 luxecadeautjes zit onder andere geurkaarsjes van de Private Collection, handcrème en huidverzorging.

Rituals adventskalender
Rituals

Shop hier

3. DIOR Le 30 Montaigne adventskalender

Treed binnen in 30 Montaigne, het iconische Maison van het luxehuis in Parijs. Voor haar Adventskalender doet Dior beroep op kunstenaar Pietro Ruffo, die het magisch universum tot leven brengt - inclusief de majestueuze poort van het pand. Achter deze deurtjes schuilen de meest luxueuze miniparfums, make-upproducten en verzorging.

Dior advent feestdagen kalender kerst
DIOR

Shop hier

4. Sisley adventskalender

Ook Sisley pakt dit jaar voor het eerst uit met een luxueuze kalender versierd met collages en motieven die verwijzen naar een verhaal of symbool dat verbonden is met het Franse beautymerk. De kalender is speciaal ontworpen om te worden bewaard en hergebruikt, want elk vakje bestaat uit laatjes die perfect dienst kunnen doen om sieraden in op te bergen.

sisley adventskalender make-up skincare
Sisley Paris

Shop hier

5. NYX Advent verrassingsbox

Geen klassieke kalender voor NYX, maar wel een magische doos vol kleine en grote verrassingen. In de feestelijke rode box zitten tal van trending lipglosjes verstopt (onder andere de steeds uitverkochte Lip Fat Oil!), net als leuke accessoires en nog meer mini make-upproducten.

NYX
NYX

Shop hier

6. Jo Malone Adventsbox

Dit is er eentje om cadeau te doen aan iedereen die houdt van ultieme verwennerij en lekker geurende producten. De populaire Jo Malone-kalender in de vorm van een geschenkbox vol kleine vakjes, bevat colognes, bad & body mini's en twee kleine kaarsen.

Jo Malone adventskalender 2023
Jo Malone

Shop hier

7. L’Oreal Paris kalender

Deze meesterlijk samengestelde adventskalender omvat 24 cadeautjes die je laten stralen gedurende de hele feestperiode. Binnenin vind je een reeks zorgvuldig geselecteerde producten die je schoonheidsroutine naar nieuwe hoogten tillen - van luxueuze huid- en haarverzorging tot sprankelende make-up, elk product is als een geschenk op zich, klaar om je te laten schitteren.

L'Oreal Paris adventskalender beauty
L'Oreal Paris

Shop hier

8. Diptyque Adventsbox

Wie maar geen genoeg kan krijgen van de geuren van Diptyque, zal in de wolken zijn met alles wat deze adventsbox te bieden heeft. Verwacht je aan klassieke geuren als Baies, Santal en Roses, maar ook limited edition-kaarsen als Sapin en Coton. Heb je meteen ook je kerstdecoratie al, win-win!

Diptyque
Diptyque

Shop hier

9. Essie adventskalender

Voor iedereen die onberispelijke nagels wil creëren voor de feestdagen, is deze kalender de ultieme droom. De essie-doos bevat 24 verrassingen met onder meer negen full-size nagellakken en nog meer 10 mini's die je makkelijk overal mee naartoe neemt.

adventskalender make-up skincare
essie

Shop hier

10. Acqua di Parma Adventskalender

De adventskalender, geïnspireerd op de iconische ronde doos van het merk, is helemaal versierd met passende tierlantijntjes in rode en groene tinten. Achter elk van de vijfentwintig venstertjes zit een nieuwe verrassing, zo ontdek je alle geuren van Acqua di Parma. Van Colonia tot Blu Mediterraneo tot de nieuwe geurkaarsen Magia del Camino en Bosco.

Aqua di Parma
Aqua di Parma

Shop hier

11. De Bijenkorf Beauty Adventskalender

Wentel je in luxe deze feestdagen met de befaamde De Bijenkorf Beauty-adventskalender. De collectie bevat voor meer dan €600 aan schoonheidsproducten, waaronder cultklassiekers en nieuwe ontdekkingen. In de adventskalender vind je verrassingen van schoonheidsiconen zoals Olaplex, Nars, Charlotte Tilbury, Pixi en Paula's Choice.

De Bijenkorf adventskalender 2023
De Bijenkorf

Shop hier

12. Shiseido Adventskalender

Om de feestdagen in te luiden, neemt Shiseido ons mee naar Tokio voor een magische reis en een adembenemende show. Achter elke doos zit een kostbaar geschenk, inclusief alle producten voor stralende ogen - denk aan een hydraterend masker, oogcrème en eyeliner.

Shiseido beauty adventskalenders 2023
Shiseido

Shop hier

13. Yves Saint Laurent Adventskalender

Fan van de parfums van Yves Saint Laurent, of heb je een zwak voor de luxueuze lipsticks? De adventskalender van het merk bevat alles wat je hartje begeert. De mini varianten van Libre en Opium laten je bovendien kennismaken met de klassiekers van het huis, zonder dat je meteen een fullsize parfumfles hoeft te kopen.

Yves Saint Laurent
Yves Saint Laurent

Shop hier

14. Only You Adventskalender

De ster van de ICI PARIS XL-feestcollectie is deze circus adventskalender. Achter de vakjes schuilen 24 schattige make-upproducten. Kan jij wachten tot 1 december?

Only You adventskalender
Only You

Shop hier

15. Lancôme Adventskalender

Deze feestdagen onthult Lancôme een limited edition beauty adventskalender met 24 verrassingen die je leven mooier maken. Laat je verleiden door 5 full-size schoonheidsiconen en 19 reisformaten en ontdek zo alle bestsellers van het Franse beautymerk.

Lancôme beauty adventskalender feestdagen kerst
Lancôme

Shop hier

16. Kiehl’s Adventskalender

Liefhebbers van de producten van Kiehl's zullen in de wolken zijn met deze vintage ogende adventskalender. Binnenin vind je elke dag weer een cultproduct zoals het avocadomasker, de Ultra Facial Cream of en de Midnight Recovery-collectie.

Kiehl's
Kiehl's

Shop hier

17. Nuxe Adventskalender

Deze aftelkalenders brengen glans in het leven van beautylovers. Zowel de cadeaudoos als de producten erin zijn 100% geproduceerd in Frankrijk, van de schattige mini Huile Prodigieuse tot de handcrèmes en skincare.

advent kalender Nuxe feestdagen
Nuxe

Shop hier

18. April Adventskalender

Wachten op kerst wordt leuker met deze kleine cadeautjes van April. Achter de vakjes zitten producten voor lippen, ogen, nagels en teint verstopt, net als enkele accessoires.

April Beauty
April

Shop hier

19. Clarins Adventskalender

Clarins introduceert haar populaire beautykalender om het wachten op kerst draaglijker te maken. Een feestelijke selectie met 24 iconische verrassingen die je dagelijks in elk doosje kan ontdekken: ga voor een prachtige voorbereiding op de feesten met gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en make-up voor een stralende kerstlook.

Clarins adventskalender feestdagen 2023
Clarins

Shop hier

20. Babor Adventskalender

Fan van de bekende ampoules van Babor? Deze kleine maar krachtige flesjes pakken huidproblemen aan en zorgen voor een stralend gelaat. Deze beauty adventskalender met 24 ampoules is dus een intense kuur die je helemaal klaarstoomt voor de feestdagen.

Babor kalender kerst beauty adventskalender
Babor

Shop hier

21. Clinique Adventskalender

Voor rasechte Clinique-fans, of voor wie het merk beter wilt leren kennen, is er de 24 Days of Clinique-kalender. Binnenin zitten onder meer de iconische moisturizer, make-upremover en een onmisbare zwarte mascara.

Clinique beauty adventskalender
Clinique

Shop hier