Vijf coole outfits voor een winterse date

Gepubliceerd op 10 november 2017 door Maxine Detaellenaere
Vijf coole outfits voor een winterse date

Laat de winter maar komen!

Een hot date gepland dit weekend maar nog geen idee wat je gaat aantrekken? Elle to the rescue. In deze outfits beleef jij het afspraakje van je dromen!

#1 Ijsschaatsen

Wat is er nu romantischer dan met je nieuwe lief te gaan schaatsen? Kies voor rijglaarsjes met dikke wollen sokken, en een los, kort rokje zodat je gemakkelijk kan bewegen. Laagjes in mix-and-match prints maken je outfit wat spannender.

winter outfit date

1/

#2 Boswandeling

Bij een gezellige boswandeling in de sneeuw hou je het warm met waterbestendige rubber laarzen. Verder zijn een muts en handschoenen verplichte kost wil je niet bevriezen. Qua kleurenpalet hou je het elegant met ton-sur-ton grijsschakeringen.

winter outfit date

2/

#3 Koffiedate

Heb je een koffiedate? Een wollen kleedje met donkere kousen en enkellaarsjes is de ideale casual maar schattige outfit voor een eerste afspraakje. Een contrasterende jas maakt dat hij je meteen ziet binnenwandelen.

winter outfit date

3/

#4 Cocktails

Ga je 's avonds naar een cocktailbar, dan mag het wel wat sexy'er. Haal de over-the-knee boots maar boven, niets opwindender dan een streepje bloot. Hou het wel bij neutrale kleuren zoals zwart en chocolade, kwestie van classy te blijven.

winter outfit date

4/

#5 Kerstmarkt

Een mantel in vals bont is je ideale partner in crime wanneer je deze winter een kerstmarkt bezoekt. Witte sneakers geven je look een casual vibe en houden je ook stabiel wanneer je net iets te veel glühwein of jenever binnen hebt gespeeld.

LEES OOK: 10 originele date ideëen voor in de winter

winter outfit date