Alsjeblieft, alle outfit inspiratie voor een (eerste) date

Geüpdatet op 25 januari 2023 door Lore Ginneberge Foto’s: Imaxtree
Alsjeblieft, alle outfit inspiratie voor een (eerste) date Imaxtree

Natuurlijk verover je zijn hart vooral met je innemende persoonlijkheid, maar een mooie outfit doet ook veel. Geen flauw benul wat je moet aantrekken op een date met je crush of longtime lover? Met deze drie ideeën creëer je tal van leuke looks.

Een wit t-shirt als basis

Met een witte T-shirt kan je alle kanten uit. Vertrek vanuit deze basic om je outfit op te bouwen. Combineer met een leren jasje en wijde broek of met een chique pantalon en oversized mantel voor een koffiedate. Voor een chiquere look draag je 'm met een rokje en laarsjes.

Lees ook: De do's en dont's van make-up op een eerste date

Rood, de kleur van de liefde

Het zal je niet verbazen dat de kleur rood geassocieerd wordt met liefde en passie. Uit studies bleek bijvoorbeeld dat mannen een foto van een vrouw met een rode outfit aantrekkelijker vonden dan dezelfde vrouw met een blauw shirt. Doe met deze informatie wat je wil, wetende dat je er behalve sexy ook extra zelfverzekerd uitziet in deze kleur. Is een total look teveel van het goede? Ga voor rode accessoires als een tas of schoenen.

Jeans met oversized blazer, de veilige combo

Een jeans is niet voor niets het meest versatiele item ooit, je kan er ook voor een date alle kanten mee op. In combinatie met een oversized blazer heb je een look die voor zowat elke gelegenheid past, ideaal als je niet op voorhand weet wat de avond in petto heeft.

LEES OOK: Met deze 33 originele date ideeën weet je altijd wat te doen