De dochter van Paul Walker is nu 19 en prachtig

Geüpdatet op 9 november 2017 door Laure Vandendaele
De dochter van Paul Walker is nu 19 en prachtig

Meadow Walker, de dochter van overleden acteur Paul Walker, vierde onlangs haar negentiende verjaardag. Het is duidelijk waar de tiener haar goede looks haalde.

Op 30 november is het alweer vier jaar geleden dat Paul Walker aan zijn einde kwam na een tragisch auto-ongeluk. De 'Fast and the Furious-acteur' acteur stierf toen de Porsche waar hij inzat plots ontplofte. Eind vorige maand bereikte zijn 19-jarige dochter Meadow Walker nog een akkoord met Porsche nadat ze het bedrijf eerder aanklaagde. Volgens Meadow en haar familie was haar vader immers niet overleden als de autofabrikant zich aan de veiligheidsvoorschriften gehouden zouden hebben. Porsche betaalde een geldsom om verdere rechtszaken te voorkomen.

Goede doelen

Hoewel de tiener zuinig met Instagramplaatjes is, kunnen we wel concluderen dat het meisje de goede genen van haar ouders in zich meedraagt. Met de indringend blauwe ogen van haar knappe vader en de bruine lokken van haar moeder, laat ze vast heel wat harten sneller slaan. Naast haar goede looks heeft ze ook het hart op de juiste plaats. Zo zet ze zich in voor verschillende goede doelen en roept ze haar volgers op om hetzelfde te doen.

LEES OOK: Ken je de geheime nicht van Kendall en Kylie Jenner al?

 

Foto's: Instagram @meadowwalker