Trinny (van Susannah) heeft een eigen make-uplijn en die is geniaal

Geüpdatet op 21 april 2022 door Laure Vandendaele
Trinny (van Susannah) heeft een eigen make-uplijn en die is geniaal Trinny London

Trinny Woodall, die je nog wel kent van het populaire BBC-programma 'What Not to Wear' is terug. Deze keer niet met praktisch kledingadvies maar met een make-uplijn die je leven gaat veranderen.

In de vroege 'naughties' trok ze samen met kompaan Susannah ten strijde tegen de slecht geklede Britse vrouw, vandaag gooit Trinny Woodall (53) het over een andere boeg. Over welke beha je draagt of in welke outfit je uit werken gaat zit de vrolijke diva niet meer in, tegenwoordig richt de stijlgoeroe zich op de beautywereld. De zoveelste beroemdheid die zich aan een make-uplijn waagt? Geeuw. (no offence Victoria Beckham, Ariana Grande en Drew Barrymore) En toch komt Woodall met 'Trinny London' een vernieuwend, praktisch en origineel concept op de proppen.

Stapelbare potjes

Hoe dan? Door alle make-up in kleine, stapelbare transparante potjes te steken waardoor je al je favoriete spullen overal makkelijk mee naartoe kan nemen. Simpel en slim. "Toen ik de wereld rondreisde stelde ik mijn eigen make-upkit samen", zegt Woodall. "In mijn eeuwige zoektocht om de perfecte formules te vinden, mixte ik een stick foundation met een vloeibare, mengde ik een liptint met een gloss...Ik mengde kleuren en stopte ze in kleine potjes en flesjes die ik met lijm aan elkaar plakte. Zo is het idee voor 'Trinny London' ontstaan."

Van concealer tot lipgloss, in een handig meeneemtorentje

Shop hier

Drie jaar later lanceert Trinny een collectie draagbare, veelzijdige make-up (zo is de lippenstift ook een crème blush) in kleurtjes die elk huidtype flatteren. Toch is het vooral de verpakking, kleine potjes die je makkelijk op elkaar klikt, die het concept maakt. Van foundation en concealer tot lip gloss, met de stapelbare torentjes kan je je make-up snel en overal bijwerken. Zelfs in een bewegende trein, want je opmaakmomentje tot het pendelmoment bewaren zit in de lift. (check zeker de #trainmakeup filmpjes van ELLE UK-collega Sophie Beresiner) Op de Instagrampagina van @trinnylondon vind je trouwens tientallen filmpjes over hoe je de producten kan gebruiken.

De collectie is enkel online verkrijgbaar maar de juiste tint foundation of concealer vinden zou geen probleem mogen zijn. Via de Match2Me-applicatie, een online vragenlijst, kom je bij de perfecte, flatterende shade uit.

Meer info en shoppen via www.trinnylondon.com