Flower Beauty, de betaalbare make-uplijn van Drew Barrymore landt in België

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Flower Beauty, de betaalbare make-uplijn van Drew Barrymore landt in België@flowerbeauty

Flower Beauty, het make-uplabel van Drew Barrymore, maakt al jaren furore in eigen land. Nu verovert de actrice ook onze Belgische make-upschappen met haar speelse, betaalbare collectie.

We horen het je al denken: 'Alweer een nieuwe celebrity beautylijn?'. Hoewel ook Flower Beauty inderdaad het geesteskind is van een beroemdheid, de Amerikaanse actrice Drew Barrymore, onderscheidt deze collectie zich door de zachte prijsjes en de positieve boodschap erachter. Drews motto luidt: 'You are already beautiful, now let's play!' en dat is exact waarvoor deze make-up dient, om mee te spelen voor de spiegel, om je persoonlijkheid extra te benadrukken, om instant vrolijk van te worden! Alleen al van de promobeelden word je gelukkig: een breed lachende Drew Barrymore met enkele (diverse!) modellen die de tijd van hun leven lijken te hebben. Laat dat nu net de positiviteit zijn die we allemaal zo goed kunnen gebruiken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FLOWER Beauty (@flowerbeauty) op

De Flower Beauty-collectie bestaat vooral uit handige everyday producten: een lichte, glowy foundation, een glanzend bronzingpoeder, felgekleurde blush pots, lipsticks in prachtige nude en roze tinten... Alles voor een complete look, van voorbereidend serum tot finishing spray. Onze favorieten zijn de veelzijdige Scribble Sticks voor lippen & ogen verkrijgbaar in verschillende tinten.

Scribble stick

Shop hier

De hele lijn blijft onder €20 per stuk en is volledig vegan. Flower Beauty is in België exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en op kruidvat.be