Ariana Grande onthult haar eerste R.E.M Beauty producten

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Ariana Grande onthult haar eerste R.E.M Beauty producten R.E.M Beauty

Op vrijdag 12 november mag Ariana Grande zich bij het steeds langer wordende rijtje 'celebrities met een eigen make-upmerk' voegen, want dan worden haar eerste producten gelanceerd. Zal R.E.M Beauty zich kunnen onderscheiden van de vele andere cosmeticamerken? Dit is wat we tot nu toe weten.

Binnenkort mag Ariana Grande ook beauty entrepreneur achter haar naam schrijven. Na enkele succesvolle parfumlanceringen is de zangeres klaar voor het grote werk: een eigen cosmeticalijn. Die heet 'R.E.M. Beauty' en past helemaal in het futuristisch-nostalgische universum van de Amerikaanse popster - denk zilveren verpakkingen overgoten met een jaren zestig sausje en besprenkeld met sterrenstof.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

De R.E.M Beauty producten

De eerste R.E.M. Beauty make-up collectie - door het merk 'Ch. 01: Ultraviolet' genoemd - bestaat meteen uit verschillende 62 producten. Er is vloeibare eyeliner (wat had je verwacht), oogpotlood, mascara, oogschaduwpaletten, vloeibare oogschaduw, plumping lipgloss, matte lippenstift, lip stain markers en highlighter. Ook opvallend: de prijzen variëren tussen 15 en 24 dollar, wat het een betaalbare collectie maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Waar komt de naam R.E.M vandaan?

R.E.M. lijkt een verwijzing te zijn naar Grande's gelijknamige track op het album 'Sweetener', dat op zijn beurt een verwijzing is naar de diepste fase van de slaapcyclus, en staat voor 'rapid eye movement'."R.E.M. Beauty inspireert je om elke droom te verwezenlijken, zowel in beauty als op andere vlakken," aldus het merk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Met de zachte prijzen, net als productnamen 'Ttyl', 'L8r', 'VCR' en 'Jelly Sandals' richt Ariana zich duidelijk op de jongere generatie beautyfanaten. De nostaligsche trend in combinatie met het space age design zorgt er alvast voor dat de ster een vrij unieke plek inneemt in het huidige beautylandschap. Nu is het afwachten of de producten zelf de hoge verwachtingen kunnen inlossen.

Wanneer lanceert R.E.M Beauty de eerste producten?

Op vrijdag 12 november lanceert R.E.M Beauty een eerste 'drop', exclusief op rembeauty.com.