Hebben: de lipstick champagne van Piper-Heidsieck

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
Hebben: de lipstick champagne van Piper-Heidsieck

De traditionele nieuwjaarskus krijgt dit jaar een nieuwe dimensie met dank aan Piper-Heidsieck, die een wel erg bijzondere champagnekit op je afvuurt.

De maretak, rode lippenstift, een glamoureus feestje, kaarslicht, glaasjes bubbels en aftellen naar die ene middernachtskus: toegegeven, er hangt een verleidelijke sfeer rond de eindejaarsperiode. Piper-Heidsieck past als geen ander in dat plaatje, aangezien de iconische champagne zelf het resultaat is van een vurig liefdesverhaal. Wist je immers dat stichter Florens-Louis Heidsieck het drankje in 1785 creëerde uit liefde voor zijn vrouw Agathe Perthois? Hij wilde zijn passie voor haar vertalen naar “wijnen die glimlachen” en zo kwamen de beroemde bubbels tot leven. Eeuwen later brengt het merk in een knipoog naar die sensuele beginselen traditioneel een unieke en originele kit champagneflessen uit. Dit seizoen draait die helemaal om lipstick, het ultieme symbool van vrouwelijkheid en verleiding.

Hebben: de lipstick champagne van Piper-Heidsieck - 1
Vanaf 15 november aan €45 verkrijgbaar bij de beste cavisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het symbool ook van Marilyn Monroe, die ooit verklaarde geen dag te beginnen zònder haar glaasje Piper-Heidsieck bubbels. Je ziet: vrouwen zijn onoverkomelijk verbonden met het iconische champagnehuis en ook jij kan een stukje van die sterke glamour in huis halen dankzij de originele verpakking in de vorm van een vurige lippenstift. En zo krijgt je drankkast plots de allures van een sexy boudoir... we like!

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Piper-Heidsieck.