#unlockyourpotential: thuis met Tiany Kiriloff

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
#unlockyourpotential: thuis met Tiany Kiriloff

"Je hebt maar één huidje, it's the only house you have to live in, dus je moet het goed onderhouden." Tiany Kiriloff en Estée Lauder moedigen vrouwen wereldwijd aan om het beste van zichzelf te geven en dat betekent òòk zorg dragen voor zichzelf. 

Een veeleisende job, een lekker chaotische kroost en een druk sociaal leven: je zou er jezelf bijna in verliezen, maar niet Tiany Kiriloff. De Vlaamse onderneemster is een schoolvoorbeeld van mommies on the run en weet ondanks haar drukke agenda tijd vrij te maken voor heerlijke me-time. Een hectisch leven laat immers haar sporen na op je huid, behalve als je die met veel liefde en expertise behandelt. Daarom smeert het icoon al jaren trouw Estée Lauder, een gewoonte die ze van haar eigen moeder overnam. Recent ontdekte ze het Revitalizing Supreme+ gamma, speciaal ontwikkeld om de tand des tijds (en van een veeleisende agenda) tegen te gaan.

"Ik word een dagje ouder en moet toegeven dat ik daar moeite mee heb. Precies daarom is het zo belangrijk dat ik goed zorg draag voor mijn huid," klonk het tijdens een gezellige namiddag, waarbij wij met de deur in huis vielen en de vele facetten van Tiany's doldwaze leventje ontdekten. Een blik in het huis en leven van Vlaanderens bekendste fashionista?

Die krijg je hier: 

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Estée Lauder.