Jenna’s bedtime beautyritueel in 5 stappen

Gepubliceerd op 13 april 2018 door ELLE Partner

Leven in de stad: work hard, play hard, right? Ja, maar liefst zonder sporen van stress en vervuiling op je huid. Want met ons drukke leven willen we elke dag het stadsleven induiken met een stralende en mooie huid.

Vervuiling is een groot probleem voor onze huid. De kleine vuildeeltjes dringen door in de poriën, zetten zich vast en veroorzaken schadelijke reacties met de natuurlijke stoffen in de huid. Resultaat? Een vermoeide, doffe en sneller verouderende huid op het volgende feestje of tijdens die belangrijke vergadering.

Gelukkig weet ELLE raad en kunnen we aankloppen bij influencer Jenna Peij voor tips omtrent haar avondlijk beautyritueel. Zij bindt de strijd aan tegen vervuiling met enkele favoriete schoonheidsproducten en het nieuwe Philips VisaPure Advanced 3-in-1 Anti-pollution huidverzorgingsapparaat.

Stap 1: ontschminken

Weg met die sporen van mascara en fond de teint. Het Micellair Water van Caudalie is Jenna’s go-to product om restjes make up te verwijderen.

Stap 2: dieptereiniging

Jenna kiest voor een reiniging in drie stappen met de Philips Visa Pure Advanced 3-in-1 Anti-pollution om diep in de poriën te kunnen doordringen:

  • Reiniging met de anti-pollution borstel: zijdezachte borstels die in twee richtingen bewegen garanderen een reiniging die 11x krachtiger is dan een handmatige reiniging, maar minstens even zacht blijft. De houtkoolspons, gemaakt van bamboe, absorbeert aangekoekte vuildeeltjes.
  • Verwen je huid: de massageknop van de Philips Visa Pure Advanced 3-in-1 Anti-pollution bootst Japanse massagetechnieken na en stimuleert de doorbloeding van de huid. Jenna’s huid is meteen gerevitaliseerd en gelift. Hallo, stralende, gezonde teint!
  • Verkwikken: ben je ook zo’n heethoofd? Gebruik dan de Fresh Skin-opzetknop om je huid te boosten en een frisse blik te garanderen. Het keramische oppervlak koelt gestreste huid af.

Stap 3: anti-wallen oorlog

Gebruik de ANR Concentrate Eye Matrix van Estée Lauder als oogcrème om rimpeltjes, fijne lijnen en wallen tegen te gaan. Opgelet, die uitgeruste kijkers gaan morgen scoren tijdens de vriendinnenlunch.

Stap 4: lotion en potions

Het ANR Serum van Estée Lauder is Jenna’s tip om de huid klaar te maken voor de nacht, en haar alle ingrediënten te geven om zichzelf te vernieuwen en te voeden. Gebruik het zowel op het gezicht als de hals voor een maximum aan effect.

Stap 5: Nachtcrème

Als laatste stap kiest Jenna voor de Dermalogica Pure Night nachtcrème. Een complete en aangepaste verzorging die de huid verwent tijdens haar beautyslaapje. Neem de tijd om de nachtcrème zachtjes in te masseren en lichaam en geest klaar te maken voor de nacht.

Met de tips van Jenna en de Philips VisaPure Advanced 3-in-1 Anti-pollution bind je de strijd aan tegen vervuiling. Je haalt een drie-in-één gezichtsverzorgingsapparaat voor een professionele huidverzorging aan huis. Snel naar je beauty counter, dus!

Dit artikel werd opgesteld in samenwerking met Philips.