Bsit: eerste hulp bij babysit stress

Geüpdatet op 29 augustus 2018 door Isabelle
Bsit: eerste hulp bij babysit stress

Last-minute een babysitter proberen scoren kan een echte lijdensweg zijn, jonge ouders weten het als geen ander. Wat te doen als je buurvrouw, beste vriendin, papa, broer of “het studentje van hiernaast” niet beschikbaar zijn? Bsit biedt je in één handige app de oplossing aan.

Wat? Bsit is een app die in 2015 uit de grond werd gestampt en jonge ouders het leven vergemakkelijkt door ze in enkele kliks in contact te brengen met een betrouwbare oppas in de buurt. Meer zelfs: in de zoekresultaten krijgen ze eerst de babysitters te zien die door hun eigen contacten werden goedgekeurd en aangeraden. Een echte lifesaver voor wie onverwacht vast komt te zitten in een vergadering, file of andere verplichting, voor ouders wiens kindje op het slechtst mogelijke moment ziek wordt of die gewoon eens nood hebben om de bloemetjes buiten te zetten.

Leuk extraatje: Sinds haar oprichting telt Bsit meer dan 150,000 gebruikers in Frankrijk en de Benelux en blijft het breien aan haar succesverhaal. Dankzij het Bsit Care initiatief kunnen ook bedrijven vanaf heden beroep doen op de diensten van de app: alle werknemers genieten er van een premium toegang, waardoor ze gemakkelijker vanop de werkvloer de balans tussen werk en privé kunnen regelen. Geen overbodige luxe, als je weet dat 58% van de Belgische werknemers aangeboden kinderopvang als doorslaggevende factor beschouwt in de keuze van een job én dat 89% van mening is dat een gezond werk/privé evenwicht de kwaliteit van het afgeleverde werk positief beïnvloedt.

Of je nu een particulier of een bedrijf bent, meer info vind je op bsit.