Louis Vuitton strikt best betaalde actrice ter wereld

Geüpdatet op 26 februari 2019 door Laure Vandendaele
Louis Vuitton strikt best betaalde actrice ter wereld

Na Michelle Williams, Alicia Vikander en Jennifer Connelly gaat Louis Vuitton opnieuw in zee met een grande dame van het witte doek.

Naast de best betaalde actrice van Hollywood mag Emma Stone zich nu ook de nieuwe ambassadrice van Louis Vuitton noemen. De 28-jarige actrice zong en danste zich in 'La La Land' een weg naar een Oscar en dat ontging ook ontwerper Nicolas Ghesquière niet. De artistiek directeur van het modehuis ziet in haar zijn nieuwe muze dankzij een combinatie van opvallende schoonheid en uniek talent. "Ik bewonder Emma enorm", zegt hij. "We hebben de afgelopen jaren al verschillende keren samengewerkt en ik ben blij dat ze nu deel van de Louis Vuitton familie uitmaakt." Een compliment dat de Amerikaanse zich laat welgevallen. "Ik ben zeer dankbaar voor deze kans en mijn stiliste en ik kijken ernaar uit om met de ongelooflijk aardige en getalenteerde ontwerper samen te werken", zegt Stone.

 

louis vuitton emma stone oscar
Emma Stone is de nieuwe muze van Louis Vuitton

Muzes met Oscars

Het is niet de eerste keer dat Louis Vuitton in zee gaat met een Oscar-winnares. Ook Michelle Williams, Jennifer Connelly,  Alicia Vikander en Angelina Jolie hebben een gouden beeldje en doken op in campagnes van het prestigieuze modehuis.

www.louisvuitton.com