Verandert dit kanten gezichtsmasker echt je kaaklijn?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Jolien
Verandert dit kanten gezichtsmasker echt je kaaklijn?

Wou je altijd al een prachtige kaaklijn à la Cara Delevingne? Dan moet je dit masker misschien een keer proberen! Of niet? 

Tja, jammer genoeg is het ons niet allemaal gegund: een prachtige kaaklijn waar vooral modellen mee gezegend zijn (yes, we know, ze zijn waarschijnlijk gecast omdat ze nét zo'n kaaklijn hebben). Tijdens het rondsnuisteren op social media kwamen we plots het nieuwste masker van Starskin tegen: het Sculpting V-Shape Compression Lace Mask, een gezichtsmasker dat je een natuurlijke facelift geeft. Dat vonden we natuurlijk héél interessant en dus gingen we op onderzoek uit. Benieuwd of het effectief werkt? Lees dan snel verder!

1/

kaaklijn_facelift_masker_beauty_mask

Het Sculpting masker belooft zwelling te verminderen, je huidelasticiteit te verbeteren én je gezicht te ontdoen van overmatige vochtopslag. Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, dus bezochten we het Youtube-kanaal van enkele beautyvloggers. En wat blijkt? Er is wel degelijk een verschil! Toegegeven, het is geen wauw-effect, maar het heeft ons toch nieuwsgierig gemaakt om het zelf een keer uit te testen. Voor €9,95 bezorgt de postbode dit prachtige, kanten masker bij jou thuis! Bekijk snel het filmpje hieronder en oordeel zelf.

Lees ook: Gezichtsmaskers met superfood