Alles wat je moet weten over de knappe pastoor van Bieber

Gepubliceerd op 1 augustus 2017 door Elise
Alles wat je moet weten over de knappe pastoor van Bieber

Justin Bieber laat zich tegenwoordig omringen door een mysterieuze, moordend knappe pastoor. Dit zorgt voor heel wat controverse in Hollywood... Wie is deze pastoor waardoor Justin zich spiritueel laat verleiden?

#1. Carl Lentz

Bieber en Lentz go way back. Lentz ontmoette de toen 14-jarige Bieber in 2008 via een bevriend pastoor: "Ik herinner me dat ik hem backstage zag en dacht "het wordt een uitdaging om deze jongeman op het rechte pad te houden", aldus Lentz. Sinds die dag werden de twee maatjes, maar pas recent werd hun band extreem hecht.

©Instagram Judah Smith

De 38-jarige Amerikaanse preacher heeft de looks van een Australische surferdude. Lentz heeft bijnamen als "rock star pastoor", "hipster pastoor" tot zelfs "punk pastoor", te danken aan zijn voorliefde voor leder, skinny broekjes en tatoeages. Maar achter de tattoos en beach waves schuilt een veel vromere persoonlijkheid. Carl is een van de twaalf hoofd pastoors van de Hillsong kerkgemeenschap in Los Angelos. Hillsong? Lees meer:

1/

#2. Hillsong Church

Lentz is een actieve Hillsong preker. Hillsong is een evangelische kerk gekend om zijn vieringen met rockmuziek en Bieber is er een grote aanhanger van. Door de vurige preken en dat rock'n roll-gehalte trekt de kerk ook de aandacht van andere celebs, zoals ex-vriendinnetjes van Justin. Zowel Selena Gomez als Hailey Baldwin lieten op Instagram al Hillsong berichtjes achter...

#3. Geannuleerde wereldtournee

De meeste tabloids zijn het er unaniem over eens: Carl Lentz zou de reden zijn dat Bieber de rest van zijn Purpose wereldtournee plots annuleerde. Hoewel er eerst nog gedacht werd dat zijn nieuwe lief er voor iets tussen zat, is het nu gebleken dat de reden een "spiritual awakening" zou zijn, aangemoedigd door Lentz. Die laatste vergezelde Justin zelfs voor het overgrote deel op tournee.

2/

#4. Surferbody 

Ok, dan kunnen we het nu even hebben over die goddelijke verschijning. Lentz maakt het duffe imago van pastoor met de grond gelijk door zijn charismatische uitstraling en niet te vergeten: zijn wasbordje. Hij wordt maar al te graag door paparazzi gesnapt in bloot bovenlijf. We kunnen geloven dat hij nogal snel zieltjes wint...

#5. Getrouwd met collega-pastoor 

Pastoors van de Hillsong Church hoeven niet celibatair te blijven. Lentz is getrouwd met een collega-Hillsong pastoor Laura Lentz en ze hebben drie kids samen.