Dit beautymerk is nu ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Dit beautymerk is nu ook verkrijgbaar bij ICI Paris XL

Het gerucht doet al even de ronde en wordt vandaag bevestigd: een van je favoriete make-upmerken is nu ook verkrijgbaar via ICI Paris XL.

Meer dan 1500 producten en kleuren van M.A.C Cosmetics zijn vanaf nu verkrijgbaar op de webshop van ICI Paris XL. Het Amerikaanse make-upmerk opende onlangs nog een uniek winkelconcept in Gent én is sinds kort ook verkrijgbaar bij Galeria Inno.

Wil je ook via sociale media op de hoogte blijven over de nieuwste lanceringen van het populaire merk? Volg de nieuwe Belgische Instagrampagina dan via @maccosmeticsbelgium.com.

Ga naar de volgende pagina en ontdek de favoriete zomermake-up van senior make-upartiest Ines Borgonjon.

1/

5 zomerse beautyfavorieten van senior make-upartiest Ines Borgonjon

mac cosmetic ines borgonjon beauty make-up

  1. PREP+PRIME FACE PROTECT LOTION SPF 50 30ML

    "Alles begint bij een goed verzorgde huid. Hoe graag we de zon ook zien, van pigmentatievlekjes en een verbrande huid blijven we niet altijd gespaard. Een primer met zonnebescherming is daarom een absolute aanrader om je make-up mee te starten. Deze lotion beschermt je huid niet enkel tegen zonnestralen, hij werkt ook voedend en zorgt dat je make-up lang houdt." (€ 31)

     

  2. STUDIO WATERWEIGHT FOUNDATION

    "Deze vederlichte textuur geeft je een natuurlijke en egale huid. Hij verdoezelt onvolmaaktheden zoals poriën en fijne lijntjes en houdt de talgproductie onder controle. Breng hem aan met je vingertoppen voor een gemakkelijk en fris resultaat, of gebruik een penseel om net iets preciezer te werken."(€ 35,50)

  3. NEXT TO NOTHING FACE POWDER

    "Glans is prachtig, maar zeker in de zomer is het vinden van de juiste balans cruciaal. Gebruik dit poeder om je T-zone te mattifieren: je voorhoofd, naast je neus, bovenlip en een beetje op je kin en eventueel je kaaklijn". (€ 29)

  4. IN EXTREME DIMENSION MASCARA WATERPROOF

    "Ik hou ontzettend van deze mascara, die zowel lengte als volume en krul aan je wimpers geeft. Hij is erg nauwkeurig in gebruik door het ronde topje aan de applicator waarmee je je wimpers in elke richting kunt benaderen". (€ 24)

  5. FIX+ SPRAY 100ML

    "Erg handig om op zak te hebben of tijdens de warme zomermaanden in je koelkast te zetten. Deze spray vol vitaminen en mineralen kun je aanbrengen over je totale make-up om alles goed te laten zitten en om te verfrissen en te hydrateren doorheen de dag, zonder je make-up te beschadigen".
    (€ 17,50)