Heb jij jouw perfecte Black & White look al gevonden?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
Heb jij jouw perfecte Black & White look al gevonden?

De winnares van onze wedstrijd ELLE x NIVEA Invisible for Black&White Fresh mocht een dagje gaan winkelen met instasensatie/modeblogster Lima Ché. Het duo stelde een übercoole en clachique (classy meets chique) outfit in Black&White samen.

Of je nu houdt van comfy, casual, klassiek, rock of ultra glam, met Black&White scoor je altijd. Zwart en wit lijkt natuurlijk een evidente combinatie, maar toch kom je voor een hoop moeilijke keuzes te staan. Welke stukken flatteren je figuur (niet)? Ga je voor een zwartfluwelen blazer met witte stiletto’s? Of speel je toch maar op veilig met een little black dress en een wit zijden sjaaltje? Op zo’n moment kan je wel wat advies van een pro gebruiken. Jullie namen massaal deel aan onze wedstrijd ‘Ontdek je Black&White-look met Lima Ché’.

Shop 'till you drop

De dolgelukkige winnares mocht een dagje gaan winkelen met haar favoriete blogfenomeen en het resultaat was... perfecto. Een zwarte perfecto om precies te zijn, met een strakke jeans, comfy sneakers en een stijlvolle, witte crop top. De outfit zat onze lezeres helemaal als gegoten. In luttele seconden werd er zelfs nog een tweede look bij- een gezocht: de sneakers moesten wijken voor een paar sexy pumps en een blazer. Hoe zong The King of Pop het nu ook weer precies? “It’s black! It’s white! Woo!”

Invisible for Black & White Fresh van NIVEA

Dankzij de deodorant Invisible for Black & White Fresh van NIVEA blijf je superfris, zelfs tijdens de meest slopende soldendagen. Je bent 48 uur beschermd tegen transpiratie en je hoeft je helemaal geen zorgen te maken over onaangename geurtjes.

Een leuk extraatje ? Deze deo verzorgt niet alleen je huid, maar hij laat ook geen sporen na op je kledij. *

Hyperdiscreet, compact en makkelijk mee te nemen in je handtas. Ideaal voor dat avondje uit met die leuke date. #freshkeeper.

*Bescherming tegen witte vlekken op zwarte kledingstukken. Minder verkleurde sporen op witte kledingstukken.