Getest door ELLE: de Virgin Mojito, unaniem verkozen tot het zomerdrankje

Geüpdatet op 1 maart 2018 door ELLE Partner
Getest door ELLE: de Virgin Mojito, unaniem verkozen tot het zomerdrankje

Naarmate de dagen (en nachten) alsmaar warmer worden, zouden wij een moord begaan voor een mojito ... Bij nader inzien zouden wij zelfs een hele zomer kunnen teren op alleen maar dat lekkere drankje – wij zijn nu eenmaal verknocht aan de verfrissende smaak van munt en limoen. Maar dan wel zonder alcohol natuurlijk! Of wat dacht je?

It's Mojito Day !

Met een lekkere cocktail voelt iedereen zich meteen in vakantiestemming, toch? Je dacht toch niet dat wij tot 11 juli zouden wachten (de internationale Mojito-dag) om onszelf dat plezier te gunnen! Deze zomer is het elke dag Mojito Day met de nieuwe Schweppes Virgin Mojito. Het gebruiksklare alcoholvrije aperitief heeft alles in huis om een Cubaanse barman te overtroeven. Neem het aan van een cocktail addict!

Met deze nieuwkomer in het aanbod van de "inspiration cocktails" winnen de mocktails eens te meer veld. Ze prijken nu zelfs bovenaan het lijstje van trendy zomerdrankjes. Veeeel te lekker gewoon ... En tot onze eigen verbazing sporen ze ons aan tot 'verantwoord' gedrag! Kortom, dit is iets om mateloos van te genieten, ter plaatse of om mee te nemen (zelfs naar kantoor!)

Psssst, wij trakteren! Neem nu deel aan onze wedstrijd en maak kans op één van de tien kennismakingssets en

Praktisch, en omdat het aperitiefuur bijna is aangebroken: Schweppes Virgin Mojito is verkrijgbaar in de supermarkt (tegen een aanbevolen verkoopprijs vanaf € 0,71/stuk voor een pack van 6 blikjes bij Colruyt).

Meer info op www.schweppes.be of op de Facebook-pagina.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met Schweppes.