Dit moet je weten voor je aan boord van The Ark gaat

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Elise
Dit moet je weten voor je aan boord van The Ark gaat

Van 31 augustus tot 3 september kiest THE ARK het ruime sop. Vier dagen lang vaart het schip uit voor een mini-cruise op de Middellandse Zee. We gaan aan wal in Barcelona, Marseille en Ibiza. All Aboard?!

The Ark

Wat mag je zéker niet vergeten in je valies? Dit is de ultieme The Ark bagage checklist:

Ik vaar op The Ark en ik neem mee…

Touristil: Dijnend op de Middellandse zee op stevige beats van elektronische muziek, je zou voor minder zeeziek worden. Bereid je voor: hik ahoy!

Een yogamatje: Elke ochtend kan je je matje uitrollen op het allerhoogste dek. Yogini Nina De Man verzorgt er “Sunrise Sessions” om te ontwaken in volle zee. Je kater verslaan met enkele zonnegroeten te midden van de zee? Namasté!

Oordopjes: Je deelt het schip met meer dan 90 DJ’s, waaronder Martin Solveig en 2MANYDJS. Need we say more…

Een oestermes: Een cruise is gekend om zijn gastronomische genot en ook aan boord van The Ark is dat niet anders. Je vindt er drie exclusieve toprestaurants: Giovanni’s, Chops Gril en Sabor. De keukens van de eerste twee worden gedurende de trip overgenomen door Belgisch culinair talent!

Een zweetbandje: Hoe wil je na het eten in die toprestaurants aan één van de vier zwembaden paraderen? Juist ja, al dansend. Voor de échte atleten huist er in het schip echter ook een fitnesscenter om al dat lekkers weg te sporten.

Rolschaatsen: Aan een sneltempo citytrippen? Dat verloopt op rolletjes met blades aan je voeten. Barcelona, Marseille, Ibiza, let’s roll!

Je ritsbroek: Je kan immers mee op jeepsafari in Ibiza!

Je zebraprint zigeunerrok: Een cruise is geen cruise zonder themafeestje. Alle passagiers worden op de tweede nacht uitgenodigd om zich “bohemian with a touch of animal” te kleden. RRRAW!

Je golfzak: Of wat dacht je van een partijtje mini-golf op het dek, iemand?


Musketons: Avonturiers aan boord? Leef je uit op de metershoge klimmuur!

Een verlovingsring: De cruise fungeert ook als “huwelijksbootje”. In de weddingchapel kunnen koppels elkaar eeuwige trouw beloven. Pssst, combineer je huwelijk en je huwelijksreis!

Wil jij een van de 4.000 feestmatrozen worden op deze luxueuze drijvende club? Prijzen variëren per type kajuit en zijn inclusief alle maaltijden, entertainment en non- alcoholische dranken. Tickets koop je via theark.cruises.