Elle Fanning is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Elle Fanning is het nieuwe gezicht van L’Oréal Paris

L'Oreal Paris gaat in zee met actrice Elle Fanning.

We weten niet hoe het met u gesteld was, maar toen wij 19 jaar oud waren hadden we geen tientallen filmrollen op onze naam staan, doken we niet op in verschillende modecampagnes en vroeg L'Oréal Paris ons niet om merkambassadrice te worden. Het cv van actrice Elle Fanning ziet er wel zo spectaculair uit. Het jongere zusje van Dakota Fanning speelde haar eerste filmrol toen ze amper twee jaar oud was en flaneerde tijdens het meest recente filmfestival van Cannes aan de zijde van Nicole Kidman, Kirsten Dunst en Colin Farrell, een A-list gezelschap waarmee ze ook verschillende afterparty's afschuimde. Waaronder dat van L'Oréal Paris, de cosmeticagigant die de actrice onlangs een begeerd contract als woordvoerdster onder de neus schoof. "Er zijn geen woorden voor hoe spannend ik het vind om een van de gezichten van L'Oréal Paris te zijn. L'Oréal bewandelt de perfecte balans tussen creativiteit en schoonheid. Ik weet nu al dat we heel erg veel fun gaan hebben!", aldus de actrice in een officieel statement.

L'Oréal Paris staat bekend om zijn samenwerkingen met gevestigde waarden zoals Jane Fonda, Eva Longoria en Jennifer Lopez maar geeft ook jong talent een platform. Zo ging het bedrijf onlangs nog in zee met de piepjonge Thylane Blondeau en schoof het Belgische influencers naar voren voor de promotie van de Colorista-lijn.

Volg Elle Fanning op Instagram via @ellefanning en ontdek hoe ze omgaat met roem én rode loper stress in ons exclusieve Cannes interview met de actrice.