Save the date: zet het aperitivo-seizoen in op Terrazza Martini op 21 juni

Geüpdatet op 17 januari 2019 door ELLE Partner
Save the date: zet het aperitivo-seizoen in op Terrazza Martini op 21 juni

Om de zomer in stijl in te zetten, moet je bij Terrazza Martini  zijn op 21 juni in Quay01! Bubbels en Martini&Tonic zullen rijkelijk vloeien en zorgen samen met mooi volk voor een geslaagde én glamoureuze Italiaanse aperitivo.  Wij zullen er zijn! Jij ook?

Niet-te-missen: Terrazza Martini

Een vleugje vakantie midden in de week ... Op woensdag 21 juni transformeert de hoofdstad zich in het pittoreske Torino om aan al onze zomerse verwachtingen te voldoen: goede muziek, heerlijke antipasti, een drankje (of twee of drie) onder vrienden, wat gelach op de achtergrond, onverwachte ontmoetingen in een trendy kader met een stralende zon aan de hemel. Eén ding is zeker: de langste dag van het jaar zal véél te kort zijn voor dit mythische event.

Heel de zomer lang feesten we verder in stijl, het ene event nog onvergetelijker dan het andere. Terrazza Martini slaat niet alleen zijn tenten op in Bocadero, Antwerpen maar ook in IKKI, Luxemburg en bij Chagall in Nieuwpoort. Vergeet ook volgende data zeker niet in je agenda te noteren: Terrazza Martini verwelkomt je op Aper'eau, Fancy Footwork, Gandtourage en in Spa Francorchamps tijdens de Grand Prix Formule 1 (in pole position om de overwinnaar te vieren).

Het - wat ons betreft - mooiste seizoen van het jaar is geopend. Santé!

martini

Sta je al te trappelen? Doe snel mee aan onze wedstrijd en win super exclusieve VIP-plaatsen (zoals een echte diva) en geniet van een échte Italiaans aperitivo met alles erop en eraan!

Praktische informatie

Terrazza Martini

Op 21 juni van 16u tot middernacht

Quay01 (aan de boord van het Kanaal), Havenlaan 1 te 1000 Brussel.

PS: We hebben de zon gereserveerd en verwachten 26°!

Meer info? Check hier het event op FB !