Getest door 100 lezeressen: De Crème de Mousse Volume van Elnett

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Getest door 100 lezeressen: De Crème de Mousse Volume van Elnett

Gedurende een week lang kregen 100 ELLE België lezeressen - stuk voor stuk verstokte beauty addicts - de kans om Elnetts nieuwste stylingproduct uit te testen: de Crème de Mousse Volume. Ontdek hier wat ze ervan vinden.

Expertise & plezier

Unaniem oordeel: 100% tevreden lezeressen.

- Voor onze lezeressen, die het product uittestten, was het grootste pluspunt het    volumineus effect van dit nieuwe product van Elnett.

- Meer dan twee derde merkte op dat het effect 12 tot zelfs 48 uur blijft duren, afhankelijk van het haartype.

- Het aanbrengen van de mousse is, net zoals het in model brengen van de    lokken, heel gemakkelijk dankzij de luchtige en smeuïge textuur van de mousse.  En het resultaat? De haren blijven soepel, zacht en krijgen een gezonde glans.

- Dankzij de verzorgende formule, kan de mousse dagelijks gebruikt worden. Voor de eerste keer werd de verzorgende crème in de mousse geïntegreerd. Resultaat? Een beschermende en voedende formule die het haar laat stralen zonder het te beschadigen.

Samengevat: een product met bewezen resultaten!

20170313_100222-1

Mooi meegenomen: Het frisse en en subtiele parfum kan een aantal lezeressen erg bekoren! Zo wordt de geur van de Crème de Mousse Volume omschreven als "zeer lekker, alsof je net van bij de kapper komt" en "aangenaam, zonder opdringerig te zijn".

76% vindtdat de Crème de Mousse Volume voor een betere fixatie zorgt dan het stylingproduct dat ze normaal gebruiken.

Tenslotte vroegen we onze lezeressen de Crème de Mousse Volume van Elnett in één woord te omschrijven. Enkele antwoorden die voor zich spreken: “verrassend”, “revolutionair” en “ongelofelijk efficiënt”.

Ook wanneer hun testbus leeg is, zullen de winnaressen van de test, de stylingmousse blijven gebruiken. “De Crème de Mousse van Elnett werkt verslavend. Mijn lokken hebben eindelijk het volume waar ik altijd al van droomde!”

Missie volbracht!