Dit gebeurde er in de toiletten tijdens het Met Gala

Gepubliceerd op 3 mei 2017 door Laure Vandendaele
Dit gebeurde er in de toiletten tijdens het Met Gala

Niet de rode loper maar het toilet bleek de place to be tijdens het Met Gala 2017.

Een kaartje voor het Met Gala kost elke genodigde zo'n 30.000 dollar. Voor dat bedrag mag de beroemdheid in kwestie in een peperduur stukje couture voor de lenzen van honderden fotografen poseren, 'socialiazen' met de grootsten der aarden, de hand van Anna Wintour schudden, een optreden van Katy Perry bijwonen, urenlang keurig aan tafel zitten en...uitblazen in het toilet. De enige plek waar geen camera's zijn en het strenge selfie verbod van Anna Wintour niet geldt.

#bathroomselfie

Een hele opluchting voor Kylie Jenner die de drang om elke minuut van haar leven met een snap vast te leggen maar moeilijk kan bedwingen en al op voorhand aankondigde het selfieverbod vierkant aan haar designerstiletto te lappen. De 19-jarige maakte van haar verblijf in het toilet van de Metropolitan Museum of Art dan ook meteen gebruik om de meest legendarische selfie van het jaar te maken. Samen met zussen Kim Kardashian en Kendall Jenner poseerde de realityster met onder meer Paris Jackson, P. Diddy, A$AP Rocky, Lily Aldridge, Dakota Johnson, Frank Ocean en Brie Larson.

Rokersruimte

Naast een 'selfiebooth' deed het toilet ook dienst als een uniseks rokersruimte waar heel wat beroemde gezichten, van Bella Hadid (die ons onlangs nog zo op het hart drukte enorm zorg voor haar huid te dragen) over Marc Jacobs tot Dakota Fanning, een sigaret opstaken. Enkel Lily-Rose Depp leek niet opgezet met de wolk sigarettenrook die in haar gezicht vloog tijdens het betreden van de little girls/little boys room. #kuch.

Bekijk hier alle stiekeme celebrity snapshots in het toilet