Ongeretoucheerde beelden van Kim Kardashians billen opgedoken

Gepubliceerd op 27 april 2017 door Elise
Ongeretoucheerde beelden van Kim Kardashians billen opgedoken

Kim Kardashian geniet van een snoepreisje naar Mexico om de 38ste verjaardag van zusje Kourt te vieren. Uiteraard gaat dat gepaard met veel champagne (alcoholvrije voor Kim - de ster drinkt immers al jaren niet meer) en selfies. De paparazzi smullen van tripjes als deze,want een glimp van sterren in badmode levert natuurlijk het meest gretig gewilde beeldmateriaal op. 

En inderdaad, al snel duiken er beelden op van Kanye's trophy wife in een weinig verhullende Dolce & Gabbana-bikini. Niets bijzonders, zou je denken. Maar - voor het eerst in de Kardashian-geschiedenis - zijn de foto's NIET gephotoshopt. Say what? Je moet weten dat celebs paparazzi dik betalen om foto's eerst stevig te airbrushen alvorens ze online te gooien...

Een bijzondere zet van Kim, met alle gevolgen van dien: fans wereldwijd ontdekten eindelijk dat ook haar poep onderhevig is aan de zwaartekracht. Niemand is perfect en ook Kim is gewoon maar een mens (wel eentje dat elke dag uren zwoegt met een personal trainer, maar goed). Opluchting alom. De billen van de ster vertonen hier en daar een putje en dat is natuurlijk genoeg om het internet te doen losbarsten.

Het beeldmateriaal vind je hier:

Kim Kardashian reageerde niet veel later ook zélf op de heisa:

Schermafbeelding 2017-04-27 om 14.29.54

Kortom: ze lijkt er niets mee in te zitten. Grappig, want dat uitgerekend Kim Kardashian ons een lesje eigenliefde geeft, is op z'n zachtst gezegd opmerkelijk. En wij - met de zomer in zicht - worden heel blij van deze boodschap. Laten we toch lekker goed in ons vel zitten. Appelsienenhuid of niet.

Girlstrip

Wij verzamelden enkele foto's van de girlstrip. Kijk mee en droom weg: