5 verrassende weetjes uit de kraantjeswaterchallenge

Geüpdatet op 28 februari 2018 door ELLE Partner
5 verrassende weetjes uit de kraantjeswaterchallenge

Vijftig gelukkige ELLE-lezeressen namen vorige maand deel aan de kraantjeswaterchallenge op ELLE.be en mochten twee weken lang de BRITA fill&enjoy Style waterfilterkan testen. Benieuwd naar hun ervaringen? Dit zijn de resultaten.

Vorige maand lanceerde ELLE.be de oproep om deel uit te maken van het BRITA-testpanel dat tien dagen lang de fill&enjoy Style waterfilterkan mag proberen. De actie werd massaal gedeeld, maar slechts vijftig gelukkigen kregen hun exemplaar ook echt thuis bezorgd. Na tien dagen intensief gebruik werd gepeild naar de algemene tevredenheid aan de hand van vijf vragen.

De cijfers spreken voor zich:

  • 100% van het testpanel vindt de Style waterfilterkan van BRITA gemakkelijk in gebruik en zou hem aanbevelen aan vrienden en familie.
  • De helft van het testpanel gebruikte het gefilterde water ook om koffie of thee te zetten om zo hun apparaten te beschermen tegen kalkaanslag.
  • 80% gebruikt het gefilterde water om koud te drinken en 84 % zegt zelfs meer water te drinken dankzij de BRITA waterfilterkan.
  • Maar liefst 87 % van de testers proeft een verschil tussen normaal kraantjeswater en gefilterd water uit de BRITA waterfilterkan dat zachter en frisser genoemd wordt.
  • Daarnaast valt ook het knappe design van de waterfilterkan in de smaak: 100 % van de gebruikers vindt dat hij qua vormgeving perfect in de keuken past.

Nog niet overtuigd? Check dan snel het ELLE x BRITA-filmpje op ELLE.be en ontdek hoe ook de redactie van ELLE de voordelen van de BRITA mocht ondervinden. Tijdens de redactievergadering werd de BRITA fill&go Vital waterfilterfles en de BRITA fill&enjoy Style waterfilterkan uitgebreid getest en op vier verschillende manieren gebruikt.

Doe net zoals het testpanel en de redactie van ELLE mee met de kraantjeswaterchallenge en schrap plastic flessen definitief van je boodschappenlijst. De BRITA Style waterfilterkan is een duurzaam en budgetvriendelijk alternatief voor flessenwater en beschermt tegelijk je huishoudtoestellen van kalkaanslag. Een win-win voor je smaakpapillen, je portemonnee en het milieu.

Dit artikel is gerealiseerd in samenwerking met BRITA.