Dit zijn de beroemde bruidskindjes van Pippa Middleton

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Elise
Dit zijn de beroemde bruidskindjes van Pippa Middleton

Pippa Middleton stal ooit zélf de show op het huwelijksfeest van haar eigenste zus in haar aansluitende jurk. Nu koos zij op haar beurt een opmerkelijk duo als bruidsentourage.  

Op 20 mei stapt het jongere zusje van Kate Middleton (33) in het huwelijksbootje met voormalig autoracer en miljonair James Matthews (41). Het duo wil trouwen in intieme kring. Zò intiem, dat het zelfs niet duidelijk is of prins Harry zijn nieuwe vlam Meghan Markle mag meenemen. Pippa hanteert namelijk een streng no ring, no bring-beleid.

Wie wél graag geziene gasten zijn op het feest, zijn neefje George en nichtje Charlotte. Sterker nog: zij worden Pippa's bruidskinderen.

bruidskinderen Pippa Middleton

Dresscode

De plechtigheid zal doorgaan op het landgoed van de Middleton familie in Bucklebury. Of we little George dan éindelijk in een lange broek mogen bewonderen, valt nog af te wachten. (Lees hier waarom prins George altijd een bermuda draagt.)

Welk royal koppel de volgende in rij is om naar het altaar te wandelen? Wij gokken alvast op Prins Harry en Meghan Markle... Keep you informed.

Psssst, blik even mee terug naar Kates huwelijk waarin Pippa stiekem met de hoofdrol ging lopen: