Wij deden de test: een doeltreffende oplossing om haargroei te versnellen

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Wij deden de test: een doeltreffende oplossing om haargroei te versnellen

Veel vrouwen dromen van lang, gezond en glanzend haar. En onze beautyjournaliste vormt daarop geen uitzondering! Zij testte voor jou: Capilae+. Wat zijn de resultaten na 2 maanden?

“In de winter wordt mijn haar, onder invloed van koude en wind, snel dof en is het kwetsbaarder. Door herhaalde wrijvingen tegen kleding, sjaals en mutsen gaat het nog sneller afbreken. En dan had ik het nog niet eens over de dagelijkse stress dat ik het bezorg met de haardroger of stijltang! Dit jaar besloot ik er iets aan te doen. Ik testte dus 2 maanden lang de Capilae+ capsules.”

Hoe werken ze?

capilae
120 capsules voor een kuur van 2 maanden - € 49,90

Haar groeit enkel als het in topvorm is. Maar daarvoor moet het wel goed gevoed zijn. Je zult het dus keratine moeten geven, een essentiële, natuurlijke proteïne waaruit 95% van de structuur van onze haarmassa bestaat.

Capilae+ is een voedingssupplement met een dubbele werking: 1) het levert keratine die doordringt tot de kern van de haarvezel om ze zo te voeden, 2) het bevat actieve bestanddelen die de synthese van de proteïne activeren.

De formule bevat:
- Natuurlijke keratine is biologisch en oplosbaar in water. Ze voedt het haar tot in de punten.
- Kokosolie, die essentiële vetzuren aanlevert om het haar meer glans te geven.
- Heermoes, die silicium bevat. Een plantaardig extract dat het haar sterk maakt.
- Zink, dat bijdraagt tot de synthese van proteïnen, zoals keratine.
- Vitamine B8, die het haar gezond helpt te houden.
- Vitamine E, die een krachtige antioxidante werking heeft.
- Vitamine B2, B5 en B6, die de vermoeidheid die verantwoordelijk is voor dof en kwetsbaar haar helpen tegengaan.
- Vitamines B1 en B3, die de formule vervolledigen.

De resultaten

“Gedurende 2 maanden slikte ik 2 capsules per dag bij het ontbijt. Na 3 weken vond ik dat het algemene uitzicht van mijn haar was verbeterd. Mijn haar voelt zachter aan en glanst meer. Ik heb het verzorgende programma tot het einde gevolgd. Ik stel vast dat mijn haar sneller groeide toen ik Capilae+ innam dan tijdens de voorgaande maanden. Ook vooraan op mijn hoofd zijn veel kleine haartjes verschenen. Ik heb veel meer haar en het is ook sterker. Het breekt minder snel af tijdens het borstelen. Ik merkte ook dat mijn nagels beter groeien. Enige minpunt: niet alleen mijn hoofdhaar … maar ook andere haartjes groeien sneller! Voor mij het bewijs dat het product écht werkt!”