Is gefilterd water nu echt gezonder dan kraantjeswater?

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE Partner
Is gefilterd water nu echt gezonder dan kraantjeswater?

Maandagochtend 10 uur. De wekelijkse ELLE-meeting is de kickstart van een nieuwe werkweek en de ideale gelegenheid om bij te praten over het weekend. Geen betere setting denkbaar om de nieuwe waterfiltersystemen van BRITA te testen. Het leven zoals het is: redactievergadering bij ELLE.

Geen idee hoe het zit met de bedrijfscultuur bij jou op kantoor, maar een redactievergadering bij ELLE verloopt meestal met de nodige animo. Zeker op een maandagochtend. Eerste werk: het voorbije weekend wegspoelen met een glaasje detoxwater, een oppeppende koffie of een kopje gezonde matcha thee. Hoewel de meningen op de redactie nogal eens kunnen verschillen, zijn we het tijdens deze maandagmeeting alvast over één ding eens. De BRITA waterfilterkan weet zowel de ecobewuste designlovers, de healthy sportfreaks als de trendy fashionista’s van het ELLE-team te bekoren.

Ontdek snel de video op de volgende pagina!

1/

#1. Water on the go
De BRITA fill&go Vital waterfilterfles is de partner in crime voor drukbezette ELLE-redactrices die leven on the go. De verwisselbare MicroDisc in het deksel filtert kalk en andere smaakverstorende deeltjes en zuivert het water zodra je ervan drinkt. We love: zijn meeneemformaat en de praktische sportdop.

#2. Snel bijtanken
Om de vergadering niet voortdurend te moeten onderbreken, vult collega E. op voorhand de BRITA fill&enjoy Style waterfilterkan aan de keukenkraan. Ligt het aan zijn coole design of is het de toch de frisse smaak van gezuiverd kraantjeswater die iedereen doet bijtanken? We love: zijn innovatieve vormgeving met Led-verlichting die aangeeft wanneer de filter vervangen moet worden.

#3. Iemand nog thee?
Van groene thee tot matcha: de waterkoker draait dagelijks overuren op de ELLE-redactie. Met als gevolg dat er in elke kop thee kalkrestjes ronddrijven. Een ongemak dat eenvoudig verholpen kan worden door je waterkoker te vullen met gefilterd water uit de BRITA waterkan.

#4. Koffie zonder pruttelen
Hetzelfde probleem van aangekoekte kalk doet zich voor in de leidingen van het espresso-apparaat. Na lang protest en veel gepruttel druppelt er uiteindelijk een dun straaltje koffie uit de machine, amper genoeg voor een halve kop. De oplossing voor het dagelijkse koffieprobleem op de redactie is nu simpel opgelost door gefilterd water uit de BRITA waterfilter te gebruiken.

Doe net zoals ELLE mee aan de kraantjeswaterchallenge en schrap plastic flessen voorgoed van je boodschappenlijstje. De BRITA Waterfilterkan is een duurzaam en budgetvriendelijk alternatief voor flessenwater en beschermt tegelijk je huishoudtoestellen van kalkaanslag. Een win-win voor je portemonnee en het milieu.

Ontdek nog veel meer op www.BRITA.be!