Interview: dit is de sportroutine van Astrid Coppens

Geüpdatet op 20 maart 2017 door ELLE België
Interview: dit is de sportroutine van Astrid Coppens

Wij spraken Astrid Coppens - the one and only-  in Antwerpen over haar sportieve gewoontes en nieuwe Astrid Black Label collectie. 

astrid_coppens_interview_workout_gewoontes_4

Hi Astrid, hoe ziet je wekelijkse sportroutine eruit? 

Ik sport een drietal keer per week: een keer crossfit en twee keer yoga met meditatie. Vooral de crossfit groepslessen in de fitness vind ik zalig. Een jaar geleden ontdekte ik yoga, een bewegingsleer die zowel mentaal als fysiek stimulerend werkt. Toegegeven, ik ben altijd de slechtste van de klas (lacht), maar ik leer veel bij van naar andere mensen te kijken. Het geeft mij moed om door te zetten!

Is er dan een sport die je absoluut niet kan? 

Eigenlijk kan ik niets echt goed (lacht). Ik ben - in tegenstelling tot wat vele mensen denken - helemaal geen sportief mens! Ook yoga gaat nog moeilijk maar toch doe ik het: het brengt mij tot rust en helpt mij te relaxen.

Gebeurt het wel eens dat je samen sport met je man

Ja, sinds we getrouwd zijn komt Bram altijd mee sporten. Hij is nu ook into yoga: bijzonder om dat samen te doen.In L.A. doen er heel veel mannen aan yoga en ze zijn er nog goed in ook: op hun hoofd staan, split doen... Ik kan dat allemaal niet!

1/

astrid_coppens_interview_workout_gewoontes_3

Hoe ga je om met de gemene reacties op Instagram over je lichaam? 

Sinds ik de no to the haters campagne heb gelanceerd krijg ik veel minder gemene reacties op mijn foto's. Als ik merk dat gebruikers enkel negatieve berichten achterlaten, blokkeer ik ze simpelweg.

Welk stuk uit de nieuwe collectie moet iedereen in huis halen? 

De bodysuits zijn een must voor de zomer: ze hebben een perfecte pasvorm en flatteren werkelijk iedereen.

Nog een laatste tip voor de ELLE lezeressen? 

Comfort is the key!  Om je goed te voelen in je vel draag je best een outfit waarin je je comfortabel voelt. Persoonlijk zweer ik bij een top in een broek en t-shirt.

Psst! Shop de Black Label collectie van Astrid voor ZEB op de website.

(Stagiaire: Maaike Geys)