5 beautyproducten die (bijna) te mooi zijn om te gebruiken

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 beautyproducten die (bijna) te mooi zijn om te gebruiken

Heel af en toe belanden er op de redactie make-upproducten waar we niet meteen met onze vingers aan willen zitten. Niet omdat we onze interesse in nieuwigheden uit beautyland verliezen (ha!ha!), wel omdat sommige lanceringen soms te mooi zijn om mee aan de slag te gaan. Bijna!

La Rose à Poudrer van Lancôme

LaRoseaPoudrervanLancome

Wat is het: een poederdoos met daarin een bloem in stof waarvan de blaadjes vol fijn highlighterpoeder hangen.

Bijna te mooi om te gebruiken omdat: kijk.er.gewoon.naar! Dit beautyproduct is #goals.

Toch gebruiken omdat: het gewoon veel leuker is om je highlighterpoeder van rozenblaadjes te geven dan met je borstel in een compacte poederdoos te draaien. Oké, het is waar, door de beperkte hoeveelheid highlighterpoeder is dit hebbeding best prijzig maar als je weet dat je nadien een mooi interieurobject hebt, valt het eigenlijk ook wel weer mee.

Nog meer lezen over dit sterproduct uit de lentecollectie van Lancôme? Klik hier.

La Rose A Poudrer van Lancôme, 75 euro

1/

Face & Eye color van Paul & joe

paul & joe beauty blush

Wat is het? Make-uppalette voor ogen en gezicht

Bijna te mooi om te gebruiken omdat: het zonde zou zijn dat de schattige tekening na een paar serieuze draping sessies helemaal onzichtbaar wordt.

Toch gebruiken omdat: een rozige blush soms echt noodzakelijk is om weer leven aan je teint te geven. Bovendien worden poesjes graag geaaid, zeker als dat met het bijgeleverde én meest fluffy make-upborsteltje dat je ooit gezien hebt, gebeurt.

Mon Petit Chat van Paul & Joe, 38 euro

2/

Le Rouge révélateur van givenchy

Rouge Interdit Givenchy no25

Wat is het: een mix van rode en zwarte (!) lippenstift die eens aangebracht bij elke vrouw een ander effect heeft.

Bijna te mooi om te gebruiken omdat: heb je al ooit een lippenstiftbullet met zo'n mooie marmerprint gezien? Bovendien gaat het hier om een eenmalige uitvoering dus op = op.

Toch gebruiken omdat: je natuurlijk razend benieuwd bent om te zien welke tint deze kleurenmix op jouw lippen achterlaat.

Rouge Interdit, Le Rouge Révélateur van Givenchy, 32 euro

3/

Les Tissages de Chanel

chanel, blush, poeder

Wat is het? Transparante duoblush met tweed reliëf satijnzachte finish. Geen kleur en structuur aan het gezicht.

Bijna te mooi om te gebruiken omdat: je waarschijnlijk nooit een tweedpakje van Chanel in je kleerkast zal hebben hangen. Daarom is deze chique blush met tweedstructuur een mooie troostprijs. Al blijft ook daar na veelvuldig gebruik nog maar weinig van over.

Toch gebruiken omdat: Coco Chanel dat ongetwijfeld gewild zou hebben.

Les Tissages de Chanel in Tweed Rose Pêche van Chanel, 43 euro

4/

Healthy Glow Powder van givenchy

Les Saisons - Jumbokopie

Wat is het? Vederlicht bronspoeder. Legt een egaliserende voile over het gezicht en decolleté maar kan ook als oogschaduw, blush en contourpoeder gebruikt worden.

Bijna te mooi om te gebruiken omdat: we allemaal weten hoe een grote poederdoos er na gebruik uitziet. De tekening met parels en bloemen maakt ons blij, een gebarsten (gebeurt vroeg of laat) en smerig palette niet.

Toch gebruiken omdat: het bijna onmogelijk is om dit poeder niet op oogleden, jukbeenderen, wangen, decolleté, sleutelbeenderen uit te proberen. Er zijn gewoon te veel mogelijkheden!

Healthy Glow Powder Floral Impression van Givenchy, 61,50 euro