Waarom het internet in de ban is van deze highlighter

Geüpdatet op 9 januari 2017 door Laure Vandendaele
Waarom het internet in de ban is van deze highlighter

De nieuwe highlighter van Lancôme is bijna te mooi om effectief te gebruiken. Bijna. Het internet is alvast fan van het hebbeding, en wij intussen ook.

Het is geen geheim dat we een goede highlighter weten te appreciëren. Tijdens de donkere wintermaanden is zo'n glanzende crème of poeder het perfecte wapen tegen een grauwe winterteint maar ook bij een frisse lentelook hoort een vleugje licht op de jukbeenderen en neusbrug. Dat vindt ook Lisa Eldridge die zich voor de lentecollectie van Lancôme liet inspireren door prachtig ingerichte Parijse appartementen, roze goud en vintage invloeden.

Het sterproduct uit de collectie die gedomineerd wordt door zachtroze kleurtjes (geeft op een zachte manier kleur aan bleke wintervelletjes) is ongetwijfeld 'La Rose a Poudrer', een vintage poederdoos met daarin een roze roos die op het eerste gezicht enkel een mooi object lijkt, maar in werkelijkheid een vermomde highlighter is. Op de blaadjes van de bloemen liggen immers talloze parelmoerdeeltjes die in combinatie met de speciaal ontworpen kabukiborstel voor een gezonde glow op je gezicht of decolleté zorgen.

GETEST: 12 highlighters voor een glowy look

Mooi om naar te kijken - en gezien de prijs - bijna te mooi om te gebruiken. Maar als je jezelf wijsmaakt dat je voor die prijs én een mooi deco-object én een highlighter die je werkelijk elke dag op je snoet smeert in huis haalt, raakt je bankkaart misschien toch nog overtuigd.

 

La Rose A Poudrer van Lancôme, 75 euro, verkrijgbaar vanaf februari